http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=e1abca6b-cdf7-4b24-bc37-883a4a22dffd&open=sec
Ja polako vidim svijetlost na kraju tunela a vi?
Moja svijetlost će biti vrlo jeftine dionice a vaša?
Još jedna stvar volio bi da griješim i da ću izgubiti puno jer sam prodao prije 10 dana i da će stanje u Hrvatskoj biti bajno i krasno.
Mijenjam dobit za sreću i dobru ekonomsku stailnost zemlje ali….
ja nemam pojma da li ćemo gore ili dolje. samo komentiram ovo što si napisao da je sve više ljudi u kešu: meni se čini logičnije da ako ljudi imaju keš da onda obično slijedi rast. a pad dođe kad ponestane keša.
[/quote]
Istina. Mislim da su zadnjih mjesec dana kupovali samo fondovi.
A zašto smo onda u minusu, ako bi rebali rasti? No dobro.
Čini mi se da će preuzimanje INA-e malo pričekati…
OMV podiže tužbu protiv Mola
Vaš link
[/quote]
ja se nadam da MOL nikada neće ni preuzeti INU zato mi je ta vjest odlična! [smiley]
Onda idemo gore? Ili?
ja nemam pojma da li ćemo gore ili dolje. samo komentiram ovo što si napisao da je sve više ljudi u kešu: meni se čini logičnije da ako ljudi imaju keš da onda obično slijedi rast. a pad dođe kad ponestane keša.
[/quote]
Istina. Mislim da su zadnjih mjesec dana kupovali samo fondovi.
A zašto smo onda u minusu, ako bi rebali rasti? No dobro.
Bojim se da ćemo lagano opet dolje,iako nebih volio.
Financijska izvješća prolaze,Ina se ispuhala,dividenda od HT-a će se ulupati negdje,i šta dalje?
UN: Svjetska ekonomija je na rubu provalije
Business.hr
19.05.2008 12:39
Svjetska ekonomija je na rubu provalije i ukoliko stimulativne monetarne i fiskalne mjere američke vlade ne vrate povjerenje u bankarski i poslovni sektor u tekućoj godini svjetski gospodarski rast usporit će na 1,8 posto, tvrdi UN-ov Odjel za ekonomiju u svojoj polugodišnjoj analizi, piše CNN Money.
Vaš link
čudan dan danas………………..svi očekivali rast a kad tamo ne lezi vraže [lol]
čudan dan danas………………..svi očekivali rast a kad tamo ne lezi vraže [lol]
ne idite za krdom niti slušajte kada svi govore "rast će"
Nakon explozivnog rasta uzrokovanog vijesti o novom poslu, DLKV se počeo udarati po bidu. Maxi paketići na prodaji.
Crobex. Rast na malim prometima je kao kula od karata.
UN: Svjetska ekonomija je na rubu provalije
……… a na dnu provalije sjedi Baron i ceka li ga ceka (valjda sa trozupcem)….
Ne miriši na dobro več dosta dugo pa miris ( da ne budem prost) nikako da stigne do mojih nosnica… Mislim da se to zove – sve ćeš izgubiti 🙂
Ne miriši na dobro več dosta dugo pa miris ( da ne budem prost) nikako da stigne do mojih nosnica… Mislim da se to zove – sve ćeš izgubiti 🙂
Ovo kao mene ide.
Da i sve izgubim,neću plakati,nebrini kolega.