ak je tako kako kažeš – sve više ljudi u kešu – onda bi valjda slijedio rast. zar ne?
[/quote]
Onda idemo gore? Ili?
Trichet: Korekcija tržišta još uvijek u tijeku
Vaš link
Uskoro bi mogao Crobex dobiti jako veliki SELL signal?! TA tema
Nema žurbe ljudi jer stanje nije dobro.
Treba čekati. Ovo je po meni na jako staklenim nogama i čeka se triger. Biti će tu još svega i svačega. Ovo je čini mi se "kreditni" uzlet burze.
Ruše opet ERNT. Pa di može dionica pasti 15% zbog dividende od 10%. Di je tu logika.
Ima logike,..tko sije vjetar, žanje buru [bye]
I promjeni si potpis, jer ne znam stvatno koga si ti oderao s tim kaj si mu prodao svoje dionice na 3.200.. Sve ovisi koliki ti je portfelj bio, ali ako je bio poveci, netko fura malu u novom autu kojeg si mu platio [bye]
Onda idemo gore? Ili?
ja nemam pojma da li ćemo gore ili dolje. samo komentiram ovo što si napisao da je sve više ljudi u kešu: meni se čini logičnije da ako ljudi imaju keš da onda obično slijedi rast. a pad dođe kad ponestane keša.
nakon ove nove konfiguracije , ne snalazim se baš, ne mogu naći privatne poruke, može netko objasniti gdje se nalaze?
hvala i sory na smetnji
ja nemam pojma da li ćemo gore ili dolje. samo komentiram ovo što si napisao da je sve više ljudi u kešu: meni se čini logičnije da ako ljudi imaju keš da onda obično slijedi rast. a pad dođe kad ponestane keša.
[/quote]
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=31772&Itemid=59
možda sad bude jasnije
pa što to pada? moj portfelj u vrlo finom plusu, a crobex kao u minusu!? jel opet nekom ex-dividend day ili prošao neki rok za dokap a meni to promaklo?
[/quote]
Istina. Mislim da su zadnjih mjesec dana kupovali samo fondovi.
A zašto smo onda u minusu, ako bi rebali rasti? No dobro.
Čini mi se da će preuzimanje INA-e malo pričekati…
OMV podiže tužbu protiv Mola
Vaš link
pa što to pada? moj portfelj u vrlo finom plusu, a crobex kao u minusu!? jel opet nekom ex-dividend day ili prošao neki rok za dokap a meni to promaklo?
Opet se falimo s brodarima:))
Kao što sam i prognozirao stagnaciju i mali pad danas i eventualno sutra s početka trgovanja, ukoliko se ništa bitno loše ne desi danas u evropi i americi, očekujem sa sutrašnjim danom početak druge faze rasta.
ZADNJI UPIT: 19.05. u 12:33
(Podaci se objavljuju s odgodom 15 minuta ili više)
Broj dionica u padu 38 51,35%
Broj dionica u porastu 34 45,95%
nakon ove nove konfiguracije , ne snalazim se baš, ne mogu naći privatne poruke, može netko objasniti gdje se nalaze?
hvala i sory na smetnji
Gore desno u kutu, iznad pretraživača.