Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ERNT još malo pa nestalo. Jesam rekao da ide polako gore. Uskoro se vraća na 2700. O brzini povratka naravno ovisi koliko će biti prodavača. I JDPL se vraća gore. Vidi čuda.[thumbsup]

Jeste opet u zelenom raspoloženju [smiley]? Kupili ste nešto?

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

kad rastu BUDUĆNICE na svjetskim tržištima onda nema dušebrižnika koji će to postati
pa sve koje zanima što i sve mlade ovog svijeta nek malo pretraže svjetsku međumrežje i potraže BUDUĆNICE

Bog i Hrvati

Postanite Eu-robovi

ludlum: ” Kako će mnogi plakati za svojim dionicama koje prodaju……. Dobro zapamtite ovaj post. Nisam ove godine ništa prodao i nešto sitno sam kupio. Budete uskoro vidili rasplet na našoj i svim svjetskim burzama. ” Možda, a možda i ne! CLM08.NYM Crude Oil Jun 08 127.31 8:05am ET 3.19 (+2.57%) —dok se ovo ne smiri neide burza gore tak lako

tako je pan*u ! od kad raste nafta crobex pada , bravissimo ! znači crobex je prošle godine bio na 8000
i samo ka d nafta raste onda burza pada, a obratno to ne vrijedi
još jedan IGNORE kandidat[lol]

Cijena nafte je pitanje USA. Kad im bude odgovaralo ide ona dole.A to će biti jako uskoro.Uz tu visoku cijenu nafte dionice na svjetskoj burzi se oporavljaju jako brzo.Volumeni su ogromni.Pogledaj si samo danas Dax ( cc 7200). Veliki optimizam ulagača.
A vi slušajte ove pametnjakoviče sa 5 nikova i 10000 kn porfolio.

Baron:

ERNT još malo pa nestalo. Jesam rekao da ide polako gore. Uskoro se vraća na 2700. O brzini povratka naravno ovisi koliko će biti prodavača. I JDPL se vraća gore. Vidi čuda.[thumbsup]

Jeste opet u zelenom raspoloženju [smiley]? Kupili ste nešto?

JDPL nešti malo iznad 600kn, i ERNT nešto sitno ispod 2500kn.
[thumbsup]
Idemo prema nuli Crobexa. -0,43%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Evo me ponovno.
– lijepi dan i šteta je bilo stati kući i pratiti ovo mrtvilo od burze.
– pročitala sam i cijelu ovu temu, ali zbilja ništa korisnog.

– žalosno, ali jedino nešto pametno se može pročitati kod gospodina Barona, istina navlači ali piše i konkretno.
– Crni Ivo, pametniji ste kad čutite.
– pa koja janjetina na temi o trgovanju, svašta.

– nego opet mi se skupilo nešto keša na računu od prodaje, što kupiti ?????
– eto to me trenutno muči.
– ono što bih željela malo je odletjelo gore.
– ali još me zanimaju jeftine dionice, na kojima se još sada i može dobiti dividenda u ovoj godini.
– ima ih, ja ih znam, zna li još netko tako da izmijenimo informacije.
Pozdrav, kupujem jeftino i dobro s dividendnim prinosom, a prodajem neperspektivne.

Samo da dodam.Bio sam na poslovnom putu u Nizozemskoj i ekipa iz banke tvrdi upravo to.Da im je najbitnije da su se vratili ulagači i da novaca na burzi ima ko ke….
Bila bi panika govore da je Dow otišao na 8000 bodova a ovo što je bilo u USA je normalna korekcija koja je već ispravljena.Ispali su zadovoljni dioničari( paničari) ,ušli su novi koji imaju više ciljeve i dugoročniji horizont.
Kod nas bude veselja.Budu neke kvalitetne dionice već ove godine dotaknule NOVI ATH.

Evo Zvečevo. Jeftino, nosi dividendu. Adris povlaštena, još stigneš po 425. tamo je neki skriveni na prodaji u komadima od 1377.
HT jeftino, ali prošla dividenda, a izvanredne neće biti.

Ja sam ušla na 2500……..oko 200 KN / mislim na ERNT / Ostao mi je za razmišljanje VDKT do 10.06.
JDPL- jer je sad opet dobra cijena , CROS na 11500 je o.k. pa i TISK , obavezno THNK, i PBZ ide dobro
natrag ………ne znam kako Vi razmišljate….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Crobex opet ispituje 4100 bodova. Trenutno je stao.
4103 bod. -0,27%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Evo Zvečevo. Jeftino, nosi dividendu. Adris povlaštena, još stigneš po 425. tamo je neki skriveni na prodaji u komadima od 1377.
HT jeftino, ali prošla dividenda, a izvanredne neće biti.

– kolika je dividenda na Zvečevu,
– ali tu je dosta slaba kupnje, u biti te slabolikvidne dionice niti ne volim.
– ali nešto sitnoga ako se ima veliki portfelj može, isto važi za gubitaše ako su igre na burzi, pa što se ne igrati.
Pozdrav !

Adris povlaštena, još stigneš po 425. tamo je neki skriveni na prodaji u komadima od 1377.

– već toga imam, cijena je dosta niska, ali daju stvarno malu dividendu 7kn.
Pozdrav !

New Report

Close