toka: ” biti će i za koje kilo janjetine, pozivam Vas u Dalmaciju! anešto će se morati i potrošiti.[thumbsup] ” da nemaš kolega restoran u Boraji ? [rolleyes][proud]
Jel u ZG-a ili u Torcide, da znan naić?
da nemaš kolega restoran u Boraji ? [rolleyes][proud]
Opet ti?[cool]
toka:
”
biti će i za koje kilo janjetine, pozivam Vas u Dalmaciju! anešto će se morati i potrošiti.[thumbsup]
”
nemam nego nekada svratim na janjetinu, među boljim rerstoranima.
imam problem volim jesti.
što me ova dvojica što lipare na kupnji INE nerviraju, a postavili malima prodaju na 2599 i 2600 samo da zaustave rast.
da samo imam love počistio bi ovih 300 komada i da vidiš posla. [pray]
evogaopet:
”
”
Opet ti?[cool]
pa kad neće drugi moram opet ja…[lol]
pa kad neće drugi moram opet ja…[lol]
evo ga opet[proud]
Jel u ZG-a ili u Torcide, da znan naić?
u torcide je malo bolja janjetina… barm meni… ali je zato i gužva veća, pa više čekaš na bidu [rolleyes][lol] [lol]
fisherman: ” Jel u ZG-a ili u Torcide, da znan naić? ” u torcide je malo bolja janjetina… barm meni… ali je zato i gužva veća, pa više čekaš na bidu [rolleyes][lol] [lol]
[smiley][smiley][smiley]
Kako će mnogi plakati za svojim dionicama koje prodaju…….
Dobro zapamtite ovaj post.
Nisam ove godine ništa prodao i nešto sitno sam kupio.
Budete uskoro vidili rasplet na našoj i svim svjetskim burzama.
ERNT još malo pa nestalo.
Jesam rekao da ide polako gore. Uskoro se vraća na 2700. O brzini povratka naravno ovisi koliko će biti
prodavača.
I JDPL se vraća gore. Vidi čuda.[thumbsup]
Odu brodari opet gore !!!
Kako će mnogi plakati za svojim dionicama koje prodaju……. Dobro zapamtite ovaj post. Nisam ove godine ništa prodao i nešto sitno sam kupio. Budete uskoro vidili rasplet na našoj i svim svjetskim burzama.
Možda, a možda i ne!
CLM08.NYM Crude Oil Jun 08 127.31 8:05am ET 3.19 (+2.57%) —dok se ovo ne smiri neide burza gore tak lako
tango:
”
Pitanje je hoće li lova odmah u ponedjeljak sjesti na tekući, a ako i da, treba još dan da dođe do brokera, ne?
”
Sve je to kod brokera do 12 sati. Ali je ne preporučam kupnju u ponedjeljak.
Da, opreza nikad dosta. Možda je proboj razine crobexa 3900-4000 insceniran upravo zbog onih koji sredstva od dividende misle reinvestirati, pa da im se uvale dionice po višim cijenama… [shocked]
Nisam u zadnje vrijeme pratio ovaj topic, pa ne znam da li je već netko iznio tu tezu.
Kako će mnogi plakati za svojim dionicama koje prodaju……. Dobro zapamtite ovaj post. Nisam ove godine ništa prodao i nešto sitno sam kupio. Budete uskoro vidili rasplet na našoj i svim svjetskim burzama. [/quote
imaš ovakvih postova za pamćenje na svakoj stranici.
Ali ATPL je opet preko trice[kiss][kiss][kiss]