Još nešto i HT i ERNT su dokaz koliko nam je tržište jadno i špekulativno, a takva tržišta pravi igrači ne vole. Tu nikoga nije briga kakva je i kolika dividenda i dok se to isto ne promijeni neće biti dobro. Dividenda ERNT je oko 10% vrijednosti njene dionice, i onda dan nakon padne 9% isto kao i HT nakon dan-d za dividendu. Sretno svima a ne samo njima!
je, špekulanti su ušli, pobrali dividendu i iskrcali se
neki će drugi špekulanti sada kupovati da bi se iskrcali na višim razinama
pa kaj onda?
to i je bit tržišta – ponuda i potražnja
da netko ne prodaje, ne bi se moglo kupovati
burza bi bila žabokrečina u kojoj se ništa ne događa
ni medvjeda ni bikova
samo žaba
[wink][wink][wink][wink][wink]
Evo HT se opet odbija ispod 290 kuna. Nikako da probijemo tu barijeru. Ne bih se iznenadio da se vratimo na 285 danas.
Ne vjerujem… Ipak su svi u očekivanju ponedjeljka i velikog priliva…. Ja mislim da bi po trenutnim nalozima na Investoru mogao završiti oko 288,5-290,0….
Pripremila sam novac sa velikim zakašnjnjem…..kaj sad da radim…cijene svih dionica mi idu gore, iako
je Crobex u minusu……………. ako barem polovica dividende od Ht završi natrag na burzi koliko je to novaca…
ako idem još nešto kupiti ŠTO DA KUPIM ? Vidim i ja minuse dobrih dionica , koje nisu još ni blizu
najviših postignutih cijena, ali i njihova pozicija malo se promijenila….zanima me Vaše mišljenje? Hvala.
jel zna netko kad pocinje prodaja ht-a radnicima?
Odluka je odgođena za tjedan dana, jer je Polančec na putu u Londonu….
Jedno pitanje, svi tvrdite da će se lova od dividendi ukucat u burzu slijedeći tjedan! A sada, a što ako neće i ako će se čekat? [color=blue]Većina Vas je ušla radi toga[/color] pa me interesira kako će mali reagirati kada vide da ništa od toga, dali će nastati panika? *** Obrisano ***
Kolega nemojte biti smijesni.
Neki nikako nemogu shvatiti da smo se tek vratili na neke normalnije razine,posto je pad od 1.4 do 14.4 bio skroz neopravdan.
Crni-Ivo: ” Jedno pitanje, svi tvrdite da će se lova od dividendi ukucat u burzu slijedeći tjedan! A sada, a što ako neće i ako će se čekat? [color=blue]Većina Vas je ušla radi toga[/color] pa me interesira kako će mali reagirati kada vide da ništa od toga, dali će nastati panika? *** Obrisano *** ” Kolega nemojte biti smijesni. Neki nikako nemogu shvatiti da smo se tek vratili na neke normalnije razine,posto je pad od 1.4 do 14.4 bio skroz neopravdan.
zašto bi pad bio neopravdan, a rast je opravdan??
Crni-Ivo: ” Jedno pitanje, svi tvrdite da će se lova od dividendi ukucat u burzu slijedeći tjedan! A sada, a što ako neće i ako će se čekat? [color=blue]Većina Vas je ušla radi toga[/color] pa me interesira kako će mali reagirati kada vide da ništa od toga, dali će nastati panika? *** Obrisano *** ” Kolega nemojte biti smijesni. Neki nikako nemogu shvatiti da smo se tek vratili na neke normalnije razine,posto je pad od 1.4 do 14.4 bio skroz neopravdan.
A rast od 2001 do 1.1.2008 je bio normalan i utemeljen na fundamentima?
Nemojte Vi biti smiješni.
Stanje u državi je sve gore i gore, odnos uvoz-izvoz nikada veći, inflacija nikada veća, nafta da ne pričam, a izvješća nemoram niti spominjat, a vi ste svi tu nabrijani na up up up i ništa drugo negoli up i to naravno ne 1% nego 400%.
Pozdrav
A vidi ovih naivčina što su se poredali jedan iza drugoga a izašli na 3200 i sada drukaju, sva sreća pa su moderiorani pa ne moram čitati njihove gluposti.
A vidi ovih naivčina što su se poredali jedan iza drugoga a izašli na 3200 i sada drukaju, sva sreća pa su moderiorani pa ne moram čitati njihove gluposti.
Kolega ako ste mislili na mene onda ste u krivu.
Ja sam ušao na 3300 i izašo nedavno.
Zaradio fino i sada ne ulazim dok se neke stvari ne promijene.
I nikada nisam rekao da čekam croby na 2500.
I nikada nisam rekao da čekam croby na 2500.
Never say never: