Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iz pouzdanih izvora doznajem da je ovo u srbiji manipulacija te da će tadićeva europska opcija sastaviti vladu, sad malo puštaju vijesti da bi dionice pale i da se jeftino nakrcaju

Ne bih se čudio.

U ponedjeljak stiže hrpa love oh HT dividende. Svi očekuju rast zbog toga. Što bi trebao napraviti fond manager nego prodati hrpu dionica idući tjedan i srušiti index. A onda će fondovi jedini biti u kešu.

Mislim da se neće odmah taj novac sliti na burzu. Čak se ne bih čudio da u ponedjeljak i utorak budemo padali.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

iz pouzdanih izvora doznajem da je ovo u srbiji manipulacija te da će tadićeva europska opcija sastaviti vladu, sad malo puštaju vijesti da bi dionice pale i da se jeftino nakrcaju

Je Nikolić i Sanader su na bidu.

ko ne vjeruje da ćemo danas u plusu završit? [cool]

ja najozbiljnije!

dan je pametniji od noći

cinjenica je da prodaje bas i nema.mrtvilo totalno[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

cinjenica je da prodaje bas i nema.mrtvilo totalno[yawn]

to bi bilo dobro ?
[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

JA[wink]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

-0.88, krenulo je prema nuli[thumbsup]

NEMA PREDAJE

HT je krenuo… Rekao bih to ovako ” zagrijavanje za ponedjeljak”.. Izvlače se poslijednje kune iz čarapa da se bar nešto ušićari dok u ponedjeljak ne legne hrpa lova od dividendi, a onda će krenuti suludo kupovanje…. Baš me zanima dali će biti zainteresiranih za prodaju? Iskreno se nadam da će ovaj stampedo počistiti i one zadnje splašene vlasnike 63 dionice, te da će se onda stvari normalizirati… Doduše kreće i prodaja djelatnicima HT-a po povlaštenim uvjetima, no nadam se da će puno njih debelo promisliti prije kupovine, tako da ne očujem neke veće korekcije kao u slučaju IPO-a.
Hoćemo li otvoriti kladionicu za plafon cijenu HT-a u ponedjeljak, 300, 310??? [wink][wink]

Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Teško, ERNT nas stišće

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

leon:

Je Nikolić i Sanader su na bidu.

daj da ih odmah poklopimo [smiley]

mi smo ipak zemlja slučaj

HT je krenuo… Rekao bih to ovako ” zagrijavanje za ponedjeljak”.. Izvlače se poslijednje kune iz čarapa da se bar nešto ušićari dok u ponedjeljak ne legne hrpa lova od dividendi, a onda će krenuti suludo kupovanje…. Baš me zanima dali će biti zainteresiranih za prodaju? Iskreno se nadam da će ovaj stampedo počistiti i one zadnje splašene vlasnike 63 dionice, te da će se onda stvari normalizirati… Doduše kreće i prodaja djelatnicima HT-a po povlaštenim uvjetima, no nadam se da će puno njih debelo promisliti prije kupovine, tako da ne očujem neke veće korekcije kao u slučaju IPO-a. Hoćemo li otvoriti kladionicu za plafon cijenu HT-a u ponedjeljak, 300, 310??? [wink][wink]

285 maksimalno.

New Report

Close