Evo stalo je paničari se iskrcali, zbog radikala, i sada bi trebalo krenuti lagano gore.
Spreadovi na prodaji su veliki, na INGR na prodaji do 40 000 ima samo 8 komada.
Evo stalo je paničari se iskrcali, zbog radikala, i sada bi trebalo krenuti lagano gore.
Ide to još dolje Plavi.
Nemoj reči da ti nisam rekao.
Nakrco se JDPL nešto uznad 600kn.
[thumbsup]
Minus je zbog ERNT bio, i to je to. Sad nastavljamo u revijalnom tonu.[thumbsup]
ne bi me začudilo da su ovo malo i nashi fod manageri upalili motornu pilu da mogu pokupit malo niže idući tjedan… [rolleyes]
ERNT, IGH, INGRA i JDPL padaju na malo većim prometima, ostalo je zanemarivo, collateral damage…
Ono što vrijedi, to i ne pada…
plavi:
”
”
Ide to još dolje Plavi.
Nemoj reči da ti nisam rekao.
Nakrco se JDPL nešto uznad 600kn.
[thumbsup]
Opet me tjeraš na jedno mjesto, kada će više ta IGNORE funkcija, ovo je postalo neizdrživo.
Nemojte bit budale, pa trgovalo se neki dan sa ATPL i do 18 milja … ovo danas budale izlaze ili fondovi plaše drhtave
Davor23:
”
Samo oprezno, sjeti se što su medeki napravili Baronu na 3200….meni je još uvijek ta slika u glavi…
”
– ali ako stvari postavimo realno, puno toga možemo vidjeti i naučiti.
– ja koristim index Baron, jer on je jedan luzer koji uvijek griješi.
– po tome bi mi morali danas ići barem u mali plus.
– baš me zanima hoću li i ovaj put pogoditi.
Pozdrav !
Da, taj index je doista koristan zato nisam siguran dali će biti pametnije
koristiti funkciju IGNORE BARON ili ne…..
plavi: ” Evo stalo je paničari se iskrcali, zbog radikala, i sada bi trebalo krenuti lagano gore. Spreadovi na prodaji su veliki, na INGR na prodaji do 40 000 ima samo 8 komada. ” Ide to još dolje Plavi. Nemoj reči da ti nisam rekao. Nakrco se JDPL nešto uznad 600kn. [thumbsup]
I ti si medju panicarima danas pa ti cas ovako cas onako NIJE BURZA ZA SVAKOGA… [lol]
Opet me tjeraš na jedno mjesto, kada će više ta IGNORE funkcija, ovo je postalo neizdrživo.
NHF ali u zadnje vrijeme si opaka konkurencija Baronu samo u drugom smjeru. Ne vidim baš neku veliku razliku između vas dvoje.