Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Treba se samo uključiti u tu sofisticiranu igru. Nadam se da nas LNG terminal baca u sam epicentar!

Za sada je epicentar Jure Radić, a dokle će vidjet ćemo.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Za sve ljubitelje nafte, jedan zanimljiv link. http://www.opec.org/home/PowerPoint/Taxation/taxation.htm

Nije to ništa koliko Bandic pokupi od parkinga.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Za nas možda i neloše, nema “selidbe” kapitala u Srbiju.

Istina.
Problem je onima koji su unutra ali cini mi se da tamo neke dionice nize ne mogu.
Privatizacije velikih drzavnih kompanija tek predstoje, bit ce prilika.

Sutra bi mogli malo zacrvenjeti?
Istina 19.05. je dividenda, ali je pitanje od 800 milja dividende koliko se može očekivati da se slije na burzu? Možda 50% zajedno sa ulaganjima u fondove kroz udjele? Biti će veselo ako izostane jače slijevanje HT dividende na burzu.
Lock up istječe 21.05. za radničke dionice INA.
Iza toga dolaze radničke dionice HT-a. I ta sredstva će se možda dijelom namicati rasprodajom dionica i udjela na burzi?

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Sutra bi mogli malo zacrvenjeti?
Istina 19.05. je dividenda, ali je pitanje od 800 milja dividende koliko se može očekivati da se slije na burzu? Možda 50% zajedno sa ulaganjima u fondove kroz udjele? Biti će veselo ako izostane jače slijevanje HT dividende na burzu.
Lock up istječe 21.05. za radničke dionice INA.
Iza toga dolaze radničke dionice HT-a. I ta sredstva će se možda dijelom namicati rasprodajom dionica i udjela na burzi?

jel ti nisi rekao da ces prestati pisati?
namirisao krv?
oce opet von braun nastradat?[smiley]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

jel ti nisi rekao da ces prestati pisati? namirisao krv?

Ma ne. Krivo si skužio. U jednom trenutku je postalo dosadno na forumu i kad sam rekao da odoh mislio sam na taj dan.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

A to hoće biti krvi, neće biti krvi, meni svejedno.
Ja znam pod kojim uvjetima ulazim, i stanje prihvaćam takvim kakvo je. A da bi se moglo uskoro okrenuti, istina, moglo bi.

pisi brate,
inace ce biti samo up, up,
kad ljudi vide brauna, mislit ce da je danas zadnji dan za kupiti,

moje procjene za HT u mjesec dana 500-600 milja natrag na burzu

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

pisi brate, inace ce biti samo up, up, kad ljudi vide brauna, mislit ce da je danas zadnji dan za kupiti, moje procjene za HT u mjesec dana 500-600 milja natrag na burzu

Sudeći po pisanju ti prešao u keš?

vipy: ” pisi brate, inace ce biti samo up, up, kad ljudi vide brauna, mislit ce da je danas zadnji dan za kupiti, moje procjene za HT u mjesec dana 500-600 milja natrag na burzu ” Sudeći po pisanju ti prešao u keš?

zaheb,
ja ne drukam, oko 85% dionice,

Danas(zapravo jučer) je dosta ljudi u strahu od pada kapitaliziralo zaradu proteklih dana.
Ne samo na ovom forumu.

Danas je dosta ljudi u strahu od pada kapitaliziralo zaradu proteklih dana. Ne samo na ovom forumu.

case je uvijek polu puna ili polu prazna + traderi, zar ne?
da bi neko kapitalizirao, drugi je morao kupiti

New Report

Close