Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Savage: ” Baron: – kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali. je…npr. KODT, INGR, INA i ATPL pogotovo. aj upucaj se. BTW otvaram temu na ostalo, tko zna koliko ćemo čekati ignore Vaš linkMisliš li da bi ta manjina koja ima dobra QFI mogla povući market gore?

Oni čine 25% crobexa. INA ima enorman potencijal za rast. Toliko veliki da si čak i ti to uspio primjetiti. ATPL i brodari s obzirom na rast vozarina tekođer. Nadalje, HT nije imao veliki pad dobiti, a fundamenti na ovoj cijeni su mu fantastični. PTKM, BLSC, ATGR, HT mirovinci brane na ovim razinama. Samo je pitanje kada će gore. Ima tu još dosta onih koji su i te kako privlačni na ovim razinama. Naravno, ima tu i dosta katastrofa u nastajanju.

Agresivno, ali vrlo selektivno.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Srbi će sutra u minus.

Vaš link

Za nas možda i neloše, nema “selidbe” kapitala u Srbiju.

Srbi će sutra u minus. Vaš link

Da ali nemaju dovoljno, ovo su samo senzacije vijesti, ista vijest bila je prije par dana drugog predznaka. Tamo je živa komedija.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nije on prodavao IGH danas nego u svojim snovima! Ja bi se u to kladio u cijeli svoj portfelj!!!

Pa kupio sam jučer po 11500 i prodao danas po 13500kn.
U čemu je problem? Zašto uvalčiš moderatora u moju trgovinu?[shocked]

– moram malo zaštititi i Barona.
– činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje.
– ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.
– pa tu i tamo spomenemo i koju dionicu, ja sam mu predložila i tu kupnju.
– jutros mi se je pohvalio prije rada burze kako je jučer kupio IGH.
Pozdrav !

Za sve ljubitelje nafte, jedan zanimljiv link.

http://www.opec.org/home/PowerPoint/Taxation/taxation.htm

I love the Smell of Profits in the Morning

– moram malo zaštititi i Barona.
– činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje.
– ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.
– pa tu i tamo spomenemo i koju dionicu, ja sam mu predložila i tu kupnju.
– jutros mi se je pohvalio prije rada burze kako je jučer kupio IGH.
Pozdrav !

A MIG29 mi ne vjeruje da sam kupio jučer i prodao danas. Makar nije nešto ali oku godi.
Po meni kolega zmrklic dobar feeling ima za trgovanje. Kolega je sad na Karibima, pa ako nas vidi , pozdravljam ga.[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Friško…
Nova financijska izvješća (HR)
JDPL-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+22% Dobit->Gubitak:-6,6M
MGMA-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+31% Gubitak:-109%
Nova financijska izvješća (HR)
THNK-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+26% Dobit:-18%

Indeks dnevnog optimizma na burzi*
Datum Sm. Indeks Promet
15.05.08 55% 114,2M
14.05.08 72% 115,0M
13.05.08 69% 83,8M
12.05.08 85% 65,9

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Savage:

Baron:
kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali.
je…npr. KODT, INGR, INA i ATPL pogotovo. aj upucaj se.
BTW otvaram temu na ostalo, tko zna koliko ćemo čekati ignore
Vaš link

Misliš li da bi ta manjina koja ima dobra QFI mogla povući market gore?

– manje lagati gospodine Baron.
– INA plus HT, samo dvije firme, ali koliki im je udio u crobexu,
– i kako su poslovali ? pa nikada bolje.
– i na kojim su cijenama gledano od ATH.

– znamo Barone, prodao si onu siću od dionica.
– ušao si na samom vrhu, ali nema veze barem si zaradio za brokersku proviziju.
– možda sada i bude koja manja korekcija, ali nam dolazi i svježa lova.
– i ne lagati za one postotke, da ne citiram još jedan tvoj post.
Pozdrav !

Ma kakva korekcija do utorka u ponedeljak već sjeda dividenda od ht to je oko milijardu kuna pa neće to stavljati u posteljunu hahaha[lol] [lol] [lol]

Je, tak je bilo i poslije IPO-a HT-a……..kao kad se povrat novca od IPO slije na tržište sve će narast ko ludo……
Kao što smo vidjeli, fondovi su lijepo pumpali cijene do povrata novca, a onda skupo prodali meni i sličnim luzerima. Dotok love od dividende ne garantira ništa!

sava: ” ” To je vrlo jednostavan sustav……Arapi sakupljaju lovu pa je onda distribuiraju u svjetsko gospodarstvu u dogovoru s Amerima! Jako jednostavno! ” Nešto ti tu ne štima.Ameri u dogovoru s Arapima?[shocked]Ni u ludilu.Arapi Kina i Indija zajedno protiv Amera i Zapada,to je na djelu.Nemožemo mi znati da je hipotekarna kriza pri kraju kad ni Ameri sami neznaju gdje su.Još najmanje tri kvartala neće znati na čemu su.Arapi Kina i Indija žele preuzeti Američku financijsku industriju a nakon toga Evropsku.S tim što će Evropska,kad dođe vrijeme, šaptom pasti za razliku od Američke. [tongue]

[yawn][yawn][yawn][yawn][yawn]
Nafta je svjetski PDV!!!Živjela nafta.
Treba se samo uključiti u tu sofisticiranu igru.
Nadam se da nas LNG terminal baca u sam epicentar!

moram malo zaštititi i Barona. – činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje. – ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.

Ovo je kombinacija gdje bi se i don Anto Baković molio da ne bude potomstva.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close