Savage: ” Baron: – kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali. je…npr. KODT, INGR, INA i ATPL pogotovo. aj upucaj se. BTW otvaram temu na ostalo, tko zna koliko ćemo čekati ignore Vaš link ” Misliš li da bi ta manjina koja ima dobra QFI mogla povući market gore?
Oni čine 25% crobexa. INA ima enorman potencijal za rast. Toliko veliki da si čak i ti to uspio primjetiti. ATPL i brodari s obzirom na rast vozarina tekođer. Nadalje, HT nije imao veliki pad dobiti, a fundamenti na ovoj cijeni su mu fantastični. PTKM, BLSC, ATGR, HT mirovinci brane na ovim razinama. Samo je pitanje kada će gore. Ima tu još dosta onih koji su i te kako privlačni na ovim razinama. Naravno, ima tu i dosta katastrofa u nastajanju.
Agresivno, ali vrlo selektivno.
Srbi će sutra u minus.
Nije on prodavao IGH danas nego u svojim snovima! Ja bi se u to kladio u cijeli svoj portfelj!!!
Pa kupio sam jučer po 11500 i prodao danas po 13500kn.
U čemu je problem? Zašto uvalčiš moderatora u moju trgovinu?[shocked]
– moram malo zaštititi i Barona.
– činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje.
– ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.
– pa tu i tamo spomenemo i koju dionicu, ja sam mu predložila i tu kupnju.
– jutros mi se je pohvalio prije rada burze kako je jučer kupio IGH.
Pozdrav !
Za sve ljubitelje nafte, jedan zanimljiv link.
– moram malo zaštititi i Barona.
– činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje.
– ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.
– pa tu i tamo spomenemo i koju dionicu, ja sam mu predložila i tu kupnju.
– jutros mi se je pohvalio prije rada burze kako je jučer kupio IGH.
Pozdrav !
A MIG29 mi ne vjeruje da sam kupio jučer i prodao danas. Makar nije nešto ali oku godi.
Po meni kolega zmrklic dobar feeling ima za trgovanje. Kolega je sad na Karibima, pa ako nas vidi , pozdravljam ga.[thumbsup]
Friško…
Nova financijska izvješća (HR)
JDPL-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+22% Dobit->Gubitak:-6,6M
MGMA-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+31% Gubitak:-109%
Nova financijska izvješća (HR)
THNK-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+26% Dobit:-18%
Indeks dnevnog optimizma na burzi*
Datum Sm. Indeks Promet
15.05.08 55% 114,2M
14.05.08 72% 115,0M
13.05.08 69% 83,8M
12.05.08 85% 65,9
Savage:
”
Baron:
– kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali.
je…npr. KODT, INGR, INA i ATPL pogotovo. aj upucaj se.
BTW otvaram temu na ostalo, tko zna koliko ćemo čekati ignore
Vaš link
”
Misliš li da bi ta manjina koja ima dobra QFI mogla povući market gore?
– manje lagati gospodine Baron.
– INA plus HT, samo dvije firme, ali koliki im je udio u crobexu,
– i kako su poslovali ? pa nikada bolje.
– i na kojim su cijenama gledano od ATH.
– znamo Barone, prodao si onu siću od dionica.
– ušao si na samom vrhu, ali nema veze barem si zaradio za brokersku proviziju.
– možda sada i bude koja manja korekcija, ali nam dolazi i svježa lova.
– i ne lagati za one postotke, da ne citiram još jedan tvoj post.
Pozdrav !
Ma kakva korekcija do utorka u ponedeljak već sjeda dividenda od ht to je oko milijardu kuna pa neće to stavljati u posteljunu hahaha[lol] [lol] [lol]
Je, tak je bilo i poslije IPO-a HT-a……..kao kad se povrat novca od IPO slije na tržište sve će narast ko ludo……
Kao što smo vidjeli, fondovi su lijepo pumpali cijene do povrata novca, a onda skupo prodali meni i sličnim luzerima. Dotok love od dividende ne garantira ništa!
sava: ” ” To je vrlo jednostavan sustav……Arapi sakupljaju lovu pa je onda distribuiraju u svjetsko gospodarstvu u dogovoru s Amerima! Jako jednostavno! ” Nešto ti tu ne štima.Ameri u dogovoru s Arapima?[shocked]Ni u ludilu.Arapi Kina i Indija zajedno protiv Amera i Zapada,to je na djelu.Nemožemo mi znati da je hipotekarna kriza pri kraju kad ni Ameri sami neznaju gdje su.Još najmanje tri kvartala neće znati na čemu su.Arapi Kina i Indija žele preuzeti Američku financijsku industriju a nakon toga Evropsku.S tim što će Evropska,kad dođe vrijeme, šaptom pasti za razliku od Američke. [tongue]
[yawn][yawn][yawn][yawn][yawn]
Nafta je svjetski PDV!!!Živjela nafta.
Treba se samo uključiti u tu sofisticiranu igru.
Nadam se da nas LNG terminal baca u sam epicentar!
moram malo zaštititi i Barona. – činjenica kako je 99% njegova pisanje teško drukanje. – ali mi već neko vrijeme razmijenjujemo ljubavna pisma, dečko se zaljubio u mene.
Ovo je kombinacija gdje bi se i don Anto Baković molio da ne bude potomstva.