Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vidiš neki izvještaji su i dobri!

kodt, lkpc, atpl……… [smiley]

ili ti moj trenutni portfelj! [lol]

jedino nešto one božjakovine neka čuči doći će i ona na svoje! [lol]

Nova financijska izvješća (HR)
ADPL-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:0% Dobit->Gubitak:-1,0M
DDJH-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:-2% Dobit:-17%
LURA-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+4% Dobit:-33%
OPTE-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+44% Gubitak:+28%
PIKR-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+13% Dobit->Gubitak:-1,0M
LKRI-R-A: 4 kv. 2007 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:+21% Dobit->Gubitak:-0,4M
kumulativno – Prihodi:+16% Dobit:+38%
TNSA-R-A: 1 kv. 2008 konsolidirano
kvartalno – Prihodi:-22% Dobit:-93%
[bye][bye][bye][bye]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Tehnika isto koma izvještaj.

Oil Rises Near $126 after Mixed US Report
Vaš link

Crude Oil 126.05 9:57am ET Up 1.83 (1.47%)

Vaš link

Promet danas na dlaku isti ko juče. I namjerno nisu dali da bude crveno čisto psihologije radi.

who dares, wins

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=13c752c4-aa61-496e-8e22-c8d1c9933ce6&open=sec
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Mali savjet.
– danas sam malo kupovala ERNT. – ako je danas zadnji divideni dan, sutra će cijena dionice dobro pasti. – još je ostalo naloga na visokoj kupnji, pa da koga to sutra ne bi zeznulo. Pozdrav !

Mali savjet dajete ili trebate?
Zar nije skupština ernt 27. o.m.?
Dugo me nije bilo pa sam zbunjen…[shocked]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ivana7:

Mali savjet.
– danas sam malo kupovala ERNT. – ako je danas zadnji divideni dan, sutra će cijena dionice dobro pasti. – još je ostalo naloga na visokoj kupnji, pa da koga to sutra ne bi zeznulo. Pozdrav !”

Mali savjet dajete ili trebate?
Zar nije skupština ernt 27. o.m.?
Dugo me nije bilo pa sam zbunjen…[shocked]

danas je bio zadnji dan za dividendu, iako je skupština za cca 10 dana, zadnji dan je 7 dana prije skupštine

&

Danas je bio naporan dan.Bilo je svega,gore do + 2,40% pa dole do -0,50%i na kraju mali + 0,14 %.
Mislim da je svima jasno da je danas ovih 110 mil.kn dobar signal špekulantima da je gotovo sa njihovim uništavanjem burze.Kad dođe ponedeljak,utorak i srijeda biti će veliki ulazi i ceobex bude probio 4300.To je ogromna količina svježeg novca koja će se sliti u dobre dionice i nakon toga slijedi mirni uzlazni trend. I očekivanje 2 Q. Uz to u tom periodu bi se moglo desiti ugodno iznenađenje od Todorića,Badela( šuška se nešto),dokapitalizacija Pdba,Hidl….Možda bude nešto i sa INOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas je bio naporan dan.Bilo je svega,gore do + 2,40% pa dole do -0,50%i na kraju mali + 0,14 %.
Mislim da je svima jasno da je danas ovih 110 mil.kn dobar signal špekulantima da je gotovo sa njihovim uništavanjem burze.Kad dođe ponedeljak,utorak i srijeda biti će veliki ulazi i ceobex bude probio 4300.To je ogromna količina svježeg novca koja će se sliti u dobre dionice i nakon toga slijedi mirni uzlazni trend. I očekivanje 2 Q. Uz to u tom periodu bi se moglo desiti ugodno iznenađenje od Todorića,Badela( šuška se nešto),dokapitalizacija Pdba,Hidl….Možda bude nešto i sa INOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Danas je 110 milja kuna bio znak da je gotovo sa njihovom zaradom u ovom ciklusu.
Promet je danas crven zbog iskrcavanja na INA-i, brodarima, osim građevinara koji su letjeli gore zbog Rusije.
Nakon 31% rasta Crobexu je vrijeme po TA da napravi proboj naniže.
INGR 75% rasta, IGH 80% rasta, DLKV 65% rasta, ATPL 50% rasta….itd.
kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali.
– nafta je sve skuplja
– počela je kapitalizacija

Koštunica, radikali i socijalisti najavili koaliciju u Beogradu
Business.hr/Hina
15.05.2008 17:12

Predstavnici koalicije Srpske radikalne stranke haškog optuženika Vojislava Šešelja, Koštuničine i Ilićeve Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije, te koalicije Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije objavili su da su donijeli načela za buduću koaliciju koja će voditi Beograd.
Vaš link

ZSE: Euforičan start, letargičan finiš

Tomislav Klemenčić, KD Asset Managment
15.05.2008 17:04

Nakon euforičnog rasta u prvom satu trgovanja, Crobex je dan završio na gotovo istoj razini kao i jučer, odnosno na 4114,64 boda. Redovni promet iznosio je 121 milijun kuna.

Vaš link

kvartalna izvješća su katastrofa. Svi do reda zakazali.

je…npr. KODT, INGR, INA i ATPL pogotovo. aj upucaj se.

BTW otvaram temu na ostalo, tko zna koliko ćemo čekati ignore

Vaš link

New Report

Close