Zadovoljan si sa 7% rasta, samo što je danas bio bal, od sutra toga više neće biti. Ova vijest više je eksponirana nego što stvarno može poboljšati ionako previsoke fundamente IGH-a, pad će biti strašan.[bye]
A pogle ostale građevince. Još je IGH OK u odnosu na ostale. VDKT je svijetski prvak po fundamentu. [lol] [lol]
LookaBorna: nokla: ” DiAbLero valentine: ” IGH zadnja 12.400 ” Pa to je preko 7% rasta od jučer. Šta želiš reć’? ja zadovoljan sa 7% rasta mjesečno ” uh sad sam zbunjen IGH na 7k bila precenjana sad na 13,5k podcenjena kaj nam vele vrli analiticari, špekulativne rasle a do kad ce ne znamo? da bi se komentiralo, treba prvo dobro pročitati
pa kolega gdje da procitam obrazlaganje rasta za 3 tjedna od cca 100%
bas bih volio ali gdje?
u mili?
e baron a s kim se ti boriš?
koji ti je portfelj opće?
dionice cash?
pa daj se izjasni malo…
Joj nemojte ga još i ispitivati. Pa nemamo li dovoljno spama i ovako?!
Kaže on kako je prodao IGH danas na 13,5k!!
Ali ako uzmemo u obzir da je prije par mjeseci, u vrijeme najgoreg pada, sve uvjeravao o tome kako nema šanse da padne a obrnuto prije samo 2-3 tjedna govorio kako je pad tek počeo a ono sve 50 % gore
mislim da je njegovo mišljenje totalno irelevantno.
Nije on prodavao IGH danas nego u svojim snovima! Ja bi se u to kladio u cijeli svoj portfelj!!!
Pa majko mila nema li načina da moderator ovo zaustavi??
Pretpostavljam da ne ali zato mislim da su ljudi više ludi za uvođenjem Ignor funkcije.
Mislim da će forum puno lijepše izgledati uskoro.
Moja dividenda se definitivno vraća na burzu.[thumbsup]
i moja s nalozima na kupnji cca 10% vecim od prosjeka 14.04
Joj nemojte ga još i ispitivati. Pa nemamo li dovoljno spama i ovako?!
Kaže on kako je prodao IGH danas na 13,5k!!
Ali ako uzmemo u obzir da je prije par mjeseci, u vrijeme najgoreg pada, sve uvjeravao o tome kako nema šanse da padne a obrnuto prije samo 2-3 tjedna govorio kako je pad tek počeo a ono sve 50 % gore
mislim da je njegovo mišljenje totalno irelevantno.
Nije on prodavao IGH danas nego u svojim snovima! Ja bi se u to kladio u cijeli svoj portfelj!!!
Pa majko mila nema li načina da moderator ovo zaustavi??
Pretpostavljam da ne ali zato mislim da su ljudi više ludi za uvođenjem Ignor funkcije.
Mislim da će forum puno lijepše izgledati uskoro.
Pa kupio sam jučer po 11500 i prodao danas po 13500kn.
U čemu je problem? Zašto uvalčiš moderatora u moju trgovinu?[shocked]
Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
4.114,64 0.09% 124.846.430,71 kn 120.839.238,27 kn 4.007.192,44 kn 0,00 kn
Umjesto prognoze za sutra, evo vijest:
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/iznenadujuci-rast-europskog–gospodarstva,15412.html
” Europski gospodarski rast u prvom kvartalu brži je nego što su ekonomisti predvidjeli, a uslijed gospodarske ekspanzije Njemačke i Francuske kojom je nadoknađeno usporavanje u Španjolskoj i Italiji. “[thumbsup]
Mali savjet.
– danas sam malo kupovala ERNT.
– ako je danas zadnji divideni dan, sutra će cijena dionice dobro pasti.
– još je ostalo naloga na visokoj kupnji, pa da koga to sutra ne bi zeznulo.
Pozdrav !
Dosta lošijih izvještaja na burzi, smanjenje dobiti, pihoda, VDKT, HDEL, KOEI, IGH, ADPL….samo su neke…