Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MiG29: ” @valentina kupio sam malo INE, nek se nadje..2550-575, nije neka cijena bas, al neka[tongue] ” Isuse. Koja kupovina…ccccc 21.05 je lock up za radnike. Pazi kad ćeš prodati. Ponedjeljak ti je 19. Inače ne daju više INA-u iznad 2600 ,ako si primjetio. A kupnja je ko flis-papir

pa baron, tebe su stvarno splasili na ovoj burzi.
kaj ti se desilo?

ode crobi van kenobi u + [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

@barone

plasi djecu..di si mene nasao.
cijena ce biti koliko daju rusi i madzari, burza je sporedan igrac, zajedno sa radnicima.
a i kupio sam je svega 17kom, tako da mi zivo puca k..[kiss]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Eto ga! Plus! Sićušan, ali plus![tongue]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

ode crobi van kenobi u + [rolleyes]

E, jes’ nam dugo traj’o minus… Cccc…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

MiG29: ” @valentina kupio sam malo INE, nek se nadje..2550-575, nije neka cijena bas, al neka[tongue] ” Isuse. Koja kupovina…ccccc 21.05 je lock up za radnike. Pazi kad ćeš prodati. Ponedjeljak ti je 19. Inače ne daju više INA-u iznad 2600 ,ako si primjetio. A kupnja je ko flis-papir

Barone poskupila je rabljena odjeća na Jakuševcu.

Dali ćemo zbog toga u minus???[sad]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Super MIG29, ja kupovao 1690. Sretno![thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

krobex u plusu[yawn]

nego, ono sto je bitno..
da malo razlucimo manipulacije.
dok su neke dionice rasle, ATPl npr. rasla je jucer na prometu od 20 mil, danas kad pada pada na malom.duplo manjem.
danas je IGH rastao na ogromnom prometu, on je u plusu.

cijeli danasnji pad uzrokovan je manipulacijom na INI, ovisno je li INA gore o tome ovisi i + ili -.
i izlazenjem trejdera na ostalim dionicama.

u ponedjeljak sjeda dividenda od HTa, ostale zakljucke nek svatko donosi za sebe, volio bih vidjeti lice onih koji su prodali danas ATPL po 2910, sad nakon sto je izasao ath BDIja.[smiley]

Super MIG29, ja kupovao 1690. Sretno![thumbsup]

ja isto, prodao po 3200.obiteljski.. sva 4 paketa!
sretno![kiss]

E vidiš ja kupovao nedavno ali nisam prodao jer cijena nije bila na 3200, ali kada bude prodat ću i prije

pozdrav

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Baron: ” MiG29: ” @valentina kupio sam malo INE, nek se nadje..2550-575, nije neka cijena bas, al neka[tongue] ” Isuse. Koja kupovina…ccccc 21.05 je lock up za radnike. Pazi kad ćeš prodati. Ponedjeljak ti je 19. Inače ne daju više INA-u iznad 2600 ,ako si primjetio. A kupnja je ko flis-papir ” Barone poskupila je rabljena odjeća na Jakuševcu. Dali ćemo zbog toga u minus???[sad]

to je isto tako valjan razlog za rast cjelokupnog trzista a osobito necijih izabranica

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Europa u zelenom. To je dobro.[thumbsup]
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close