Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HDEL dokapitalizacija

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=000f9761-9165-498c-b21d-0030dce50413

INGRA se ruši

iNGRA stabilna 39 000 – 40 000 na prometu preko 5 milijuna kuna danas….. ne zbunjuj pučanstvo, nema razloga da padne…..ili ga ti možda vidiš?!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Crobex -0,32%
Kako to? Pa šta danas nije dan objave osla u rusiji?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Crobex -0,32%
Kako to? Pa šta danas nije dan objave osla u rusiji?

Oslo je u Norveškoj.

[embarass] se…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

JOš samo 6 komada na 40 000 INGR, pa onda na 41 000 praktički? Pa što se čeka? Supporta ima hvala bogu.

čeka se malo bolja TA.
imaš o KLin-gri na tupiku TA.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

čeka se malo bolja TA.

Nebi rekao, jer ona nikad nije vrijedila za Ingru….no moram priznati dobar pokušaj !

Aaaaaaaaa
Ipak će sve biti OK!
Nije stvarno vjerovao u rast nego je samo htio ispasti pametan, ono da bar jednom pogodi!
Ja se već pomalo prepao kad je počeo pisati o rastu i da je kao kupio pa sad cijelo jutro pratio burzu i razmišljao o prodaji. Koji gubitak vremena!!! ccc
To već postaje legenda!
Sad sam opet miran i mogu se posvetiti normalnom životu.

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Ala ima ovci za nepovjerovat

Crobex -0,32% Kako to? Pa šta danas nije dan objave osla u rusiji

Oslo je u Norveškoj[lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Prosječna protrgovana cijena Ingre 40 149 kn na prometu preko 5 milijuna kuna….plus jaki suport za daljnji rast
Plavi bi reko bolje nemože !

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=13c752c4-aa61-496e-8e22-c8d1c9933ce6&open=sec

Rečeno kraj korekcije

Prosječna protrgovana cijena Ingre 40 149 kn na prometu preko 5 milijuna kuna….plus jaki suport za daljnji rast
Plavi bi reko bolje nemože !

INGR 72/184 kom K/P. Kupnja slabi. Gdje to ide?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

New Report

Close