-0,2%?
Predah ili?
SLK:
”
zare: ” Danas je već bila u blokadi pa nema druge… A kad će ovo poništiti baš me zanima… ” Aaa, nisam pratio HDEL, nego sam skontao tek nakon istovara. Ak je netko kupio onih 71 komad po 300 kuna… ja mu još platim ćevape i pivu. [lol]
”
Sančo kupio, poklopilo ga na 300 kn, a kako će mu to pomoć, bojim se nikako
[lol] [lol] [lol]
ma nije mi žao što me je prodavač poklopio ………………………………………………………nego što nisam uspio uhvatiti onih 888 komada po 2,22kn sa prodaje, hihihi[shocked][shocked][shocked]
-0,2%?
Predah ili?
Di ti vidiš minus???
-0,2%?
Predah ili?
gdje vidiš minus??………..kod mene piše +0,14%
Sve ovo me podsjeca na 15.10.’07. moglo bi danas svega biti. Najbolje je povuci sve naloge i gledati sa strane sta se dogadja! Netko nas je ocito danas dobro povukao za nos…ili usi![lol]
opr: ” -0,2%? Predah ili? ” gdje vidiš minus??………..kod mene piše +0,14%
bilo na kapital-plus.
Prešao u +0,2.
Vidjet ćemo iza dividende kako će se situacija odvijati.
Svi koji su kopovali danas [color=red]DLKV, KOEI, THNK,VDKT, JDPL, ULPL,IGH, INA su u minusu.[/color][undecid]
Crobex -0,01% prvi put u minusu nakon tjedana i tjedana. Ring a bell !
Svi koji su kopovali danas [color=red]DLKV, KOEI, THNK,VDKT, JDPL, ULPL,IGH, INA su u minusu.[/color][undecid]
I jesu a bit će još gore pred kraj dana.[bye]
Dobro ja iskrcah margine jučer! Ovo je malo previše dugo trajalo da bi bilo istina. Vrijeme je za prebrojati nofce i otići na piće do jeseni kako mi se čini.[bye]
Sve ovo me podsjeca na 15.10.’07. moglo bi danas svega biti. Najbolje je povuci sve naloge i gledati sa strane sta se dogadja! Netko nas je ocito danas dobro povukao za nos…ili usi![lol]
Ne nego za novčanik.
INA se ruši, INGRA se ruši. LEDO , THNK
Sve one koje su imale strmoglavi rast bez ikakvih senzacionalnih vijesti će jako padati čini mi se.