Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-0,2%?
Predah ili?

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

SLK:

zare: ” Danas je već bila u blokadi pa nema druge… A kad će ovo poništiti baš me zanima… ” Aaa, nisam pratio HDEL, nego sam skontao tek nakon istovara. Ak je netko kupio onih 71 komad po 300 kuna… ja mu još platim ćevape i pivu. [lol]

Sančo kupio, poklopilo ga na 300 kn, a kako će mu to pomoć, bojim se nikako
[lol] [lol] [lol]

ma nije mi žao što me je prodavač poklopio ………………………………………………………nego što nisam uspio uhvatiti onih 888 komada po 2,22kn sa prodaje, hihihi[shocked][shocked][shocked]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

-0,2%?
Predah ili?

Di ti vidiš minus???

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

-0,2%?
Predah ili?

gdje vidiš minus??………..kod mene piše +0,14%

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Sve ovo me podsjeca na 15.10.’07. moglo bi danas svega biti. Najbolje je povuci sve naloge i gledati sa strane sta se dogadja! Netko nas je ocito danas dobro povukao za nos…ili usi![lol]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

opr: ” -0,2%? Predah ili? ” gdje vidiš minus??………..kod mene piše +0,14%

bilo na kapital-plus.
Prešao u +0,2.
Vidjet ćemo iza dividende kako će se situacija odvijati.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Svi koji su kopovali danas [color=red]DLKV, KOEI, THNK,VDKT, JDPL, ULPL,IGH, INA su u minusu.[/color][undecid]
Crobex -0,01% prvi put u minusu nakon tjedana i tjedana. Ring a bell !

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Svi koji su kopovali danas [color=red]DLKV, KOEI, THNK,VDKT, JDPL, ULPL,IGH, INA su u minusu.[/color][undecid]

I jesu a bit će još gore pred kraj dana.[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro ja iskrcah margine jučer! Ovo je malo previše dugo trajalo da bi bilo istina. Vrijeme je za prebrojati nofce i otići na piće do jeseni kako mi se čini.[bye]

Sve ovo me podsjeca na 15.10.’07. moglo bi danas svega biti. Najbolje je povuci sve naloge i gledati sa strane sta se dogadja! Netko nas je ocito danas dobro povukao za nos…ili usi![lol]

Ne nego za novčanik.

INA se ruši, INGRA se ruši. LEDO , THNK
Sve one koje su imale strmoglavi rast bez ikakvih senzacionalnih vijesti će jako padati čini mi se.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

@baron: opet crnjak?
Jel niste opet zahirili?[bye]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

New Report

Close