Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
prati li tko inu? danas se smanjila količina na samo 1.300 kom na asku. NR
da prati, pogledaj temu INA pa će ti biti sve jasno
Poletio Proficio… bilo je i vrijeme
Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje
ne mogu vjerovati kako neki jeftino prodaju vrijedne dionice?! Neću konkretno da ne budem optužen za navlačenje, a ne da mi se pisati sve argumente… Ali radi se o vrlo likvidnim i vrijednim dionicama
tony,
ne mogu vjerovati kako neki jeftino prodaju vrijedne dionice?! Neću konkretno da ne budem optužen za navlačenje, a ne da mi se pisati sve argumente… Ali radi se o vrlo likvidnim i vrijednim dionicama
… zato mi kolega koji to znamo vrijedno dokupljujemo…
… neki sada misle da je ina na vrhuncu.. pa se žure prodati onima koji misle da to izdaleka nije… a nije jer zna se ko kupuje….[smiley2]
Scio me nihil scire
Mislim da svi trebaju biti sretni kada INA raste, jer s njome raste i cijelo tržište.
Istina, no rekao bih da u INA-u idu i oni koji trenutno nemaju boljih opcija, jer je još uvijek zicer (London, London…).
Recimo, ja zadnjih par dana nikako ništa kupit’ jer je sve već previsoko; mogu samo izaći iz stvari kao KOEI itsl. VART i VDKT još čuvam npr. [smiley1]
Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.
Recimo, ja zadnjih par dana nikako ništa kupit’ jer je sve već previsoko; mogu samo izaći iz stvari kao KOEI itsl. VART i VDKT još čuvam npr. [smiley1]
Kako ne možeš kupit? Nemaš ideju, zar ne? Evo imaš povoljno za kupiti ADRIS, BCIN, HUPZ, LVCV a iznenadit ćeš se do koliko će doći KOEI, ADPL, DDJH i PTKM
SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]
Ne mogu otvoriti zadnje stranice na temama BCIN i DDJH. Ima li netko još takvih problema i zna li netko zašto je tome tako i kako ih otkloniti?!
Ne mogu otvoriti zadnje stranice na temama BCIN i DDJH. Ima li netko još takvih problema i zna li netko zašto je tome tako i kako ih otkloniti?!
svi imamo taj problem, i na temi Petrokemije, pitao ja njih, ali nema još odgovora