Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” leda: ” Kamate rasu i dalje. Očekuje se do kraja god. porast kamata od 30-40%. To će najviše osjetiti građevinari. Državna potrošnja se mora smanjiti što će smanjiti investicije u građevini. Ovo je malo prenaglo krenulo. Očekujem hlađenje.[bye][bye]” jel to u rusiji ili ? [tongue] ” Kad se napiše nešto istinito i konkretno što se nemože pobiti onda je najbolje to okrenuti na zaj……. da se ne shvati ozbiljno. [lol] [lol] [lol]

zajebanciju? pa jel’ treba crtati da se IGH, INGRA, INDG, HDEL i ostali okreću regiji zato što predviđaju kod nas stagnaciju …

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo neka netko kaže da se ne isplati ulagati u znanje.Što se tiče ATPL sve se odvija kako to u knjigama piše.Nakon dobrog izvešča pad.Evo post od jučer:

. ” Tvrdim da će cijena ATPL pasti čim objave izvešče.Baš me interesira dali sam dobro shvatio lekcije iz razne literature.Ako ne padne dan nakon izvešča bacam knjige.[smiley]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

leda:

fazan: ” leda: ” Kamate rasu i dalje. Očekuje se do kraja god. porast kamata od 30-40%. To će najviše osjetiti građevinari. Državna potrošnja se mora smanjiti što će smanjiti investicije u građevini. Ovo je malo prenaglo krenulo. Očekujem hlađenje.[bye][bye]” jel to u rusiji ili ? [tongue] ” Kad se napiše nešto istinito i konkretno što se nemože pobiti onda je najbolje to okrenuti na zaj……. da se ne shvati ozbiljno. [lol] [lol] [lol] ”

zajebanciju? pa jel’ treba crtati da se IGH, INGRA, INDG, HDEL i ostali okreću regiji zato što predviđaju kod nas stagnaciju …

a ja mislija da se oni šire u regiju i šire zato što im razvoj ide brže nego što to tržište Hrvatske može pretiti.
baš samn naivan[lol]

dan je pametniji od noći

HTPK na 360kn[wink],to je još vrloooo daleko od realne vrijednosti extra vrijednih nekretnina na korčuli…[wink] koje su odmah iza dubrovnika po atraktivnosti starog dijela grada

leda: ” fazan: ” leda: ” Kamate rasu i dalje. Očekuje se do kraja god. porast kamata od 30-40%. To će najviše osjetiti građevinari. Državna potrošnja se mora smanjiti što će smanjiti investicije u građevini. Ovo je malo prenaglo krenulo. Očekujem hlađenje.[bye][bye]” jel to u rusiji ili ? [tongue] ” Kad se napiše nešto istinito i konkretno što se nemože pobiti onda je najbolje to okrenuti na zaj……. da se na shvati ozbiljno. [lol] [lol] [lol] ” Kao prvo po čemu je to tvoje konkretno i istinito : Očekuje se do kraja god. porast kamata … ! Tko to očekuje ? Ti ! Zašto bi nešto što se samo PROGNOZIRA bilo istinito i konkretno !

Raspitaj se kod negoga na višoj poziciji u bilo kojoj banci.
SG Splitska banka od danas već počela.[lol] [lol]

@leda

a što je počela.

Kad govorimo o investicijskim kreditima, overdraftima, blabla, općenito kreditiranju gospodarskih subjekata, onda znaj da banke ugovore sa poduzećima iznos svoje marže, to dodaju ili na libor, euribor, zibor i to ti je to. Znači, neistina je da SG danas ili sutra diže kamatu, njima je marža gotovo uvijek ista (ovisno kome daju kakve uvjete) a na iznos euribora ili libora oni ne mogu utjecati baš kao što ni ja ni ti ne možemo premještati planine!

fazan: ” leda: ” fazan: ” leda: ” Kamate rasu i dalje. Očekuje se do kraja god. porast kamata od 30-40%. To će najviše osjetiti građevinari. Državna potrošnja se mora smanjiti što će smanjiti investicije u građevini. Ovo je malo prenaglo krenulo. Očekujem hlađenje.[bye][bye]” jel to u rusiji ili ? [tongue] ” Kad se napiše nešto istinito i konkretno što se nemože pobiti onda je najbolje to okrenuti na zaj……. da se ne shvati ozbiljno. [lol] [lol] [lol] ” zajebanciju? pa jel’ treba crtati da se IGH, INGRA, INDG, HDEL i ostali okreću regiji zato što predviđaju kod nas stagnaciju … ” a ja mislija da se oni šire u regiju i šire zato što im razvoj ide brže nego što to tržište Hrvatske može pretiti. baš samn naivan[lol]

Moskva će u 2009.g. biti najveće gradilište to je Ok.
Ali hoćeli se svi naši građevinari uvalit tamo i supstituirat pad prometa u HR i EU.

Baron:

Radić:Projektiranje 10 hidroelektrana u Rusiji naš je najveći izvozni posao
Vaš link

Ova vjest je objavljena na presici pred samo zatvaranje burze i sutra bi po tom pitanju moglo biti jako zanimljivo!

Šta reko ne poreko!

who dares, wins

hm..ne znam kako ce ovo pomoci onima u cashu.
uz dividendu HTa, ovo je jača vijest.

sad mi je jasno, zasto idemo strelovito gore bez korekcije, koju je bilo realno očekivati.
sto kad na burzu dodje lova od ovoga?

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=c4db413b-898e-43cf-b9c0-bc84ee3a05de&open=sec

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

evo za Ledu, Valentinu i ostale..
a pogotovu za one bikove na 5300 koji su na 3200 postali medvjedi[lol] [lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Jako lijepa vijest, mislim da će to sa Inom i vračanje milijarda od dividende Ht-a što direktno na burzu što u fondove zagarantirati siguran rast burze u narednih nekoliko mjeseci…..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Jako lijepa vijest, mislim da će to sa Inom i vračanje milijarda od dividende Ht-a što direktno na burzu što u fondove zagarantirati siguran rast burze u narednih nekoliko mjeseci…..

Slažem se, ali ima jedna caka, nešto što se zove psihologija, i nešto što se dogodilo ne tako davno i nešto na čemu veliki jako zarađuju. Ali o tome za jedno 2 tjedna, možda i prije.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close