Obožavam ove euforije.
– evo pola sata pišem prodajne naloge.
– prodajem sve i svašta, ali po malo, pretežno one manje vrijedne dionice.
– udice sam bacila, možda što i upecam, uvijek to lakše ide kada su euforije.
– a cijene nekih dionica će i pasti, samo treba pričekati izlazak deytrejdera,
– ipak i oni su jako korisni na tržištu.
Pozdrav i ugodno trgovanje, i dobro gledajte što kupujete i po kojim cijenama, kako ne bi kasnije bilo …..
Obožavam ove euforije. – evo pola sata pišem prodajne naloge. – prodajem sve i svašta, ali po malo, pretežno one manje vrijedne dionice. – udice sam bacila, možda što i upecam, uvijek to lakše ide kada su euforije. – a cijene nekih dionica će i pasti, samo treba pričekati izlazak deytrejdera, – ipak i oni su jako korisni na tržištu. Pozdrav i ugodno trgovanje, i dobro gledajte što kupujete i po kojim cijenama, kako ne bi kasnije bilo …..
Samo ti prodavaj, ja ću možda idući tjedan
izgleda da se malo smirili. kojim smjerom dalje?
Još malo pa sam u + nakon 6 mjeseci…[thumbsup]
Evo sad ide i na KOEI tobogan, ipak i njemu su smanjeni prihodi, što je potpuno nebitno.[thumbsup]
Prvo je išao Radić, onda njegova fotka kako se smije, kao fol nešto potpisuje, euforija, sada ide tobogan, jaki prema dolje, pogledajte izvješće IGH, stavka ostali troškovi – to su troškovi tzv. šminjkanja, dolazak TV u studio, kemijske za potpisivanje blanco papira, troškovi plaćenih ljudi koji glume da su supotpisnici itd.[thumbsup]
dobar promet opet bi danas mogli preko 100 milja i neka se taj trend zadrži biti će sve dobro![thumbsup]
KOEI se drži. Bude i sutra odrađivao. Samo polako.[thumbsup]
dobar promet opet bi danas mogli preko 100 milja i neka se taj trend zadrži biti će sve dobro![thumbsup]
Ne znam jel pratiš ali tobogančić ti je na vidiku.
Jak otpor na 4200 Crobexa. Kapitalizira se na sve strane…
Prvo je išao Radić, onda njegova fotka kako se smije, kao fol nešto potpisuje, euforija, sada ide tobogan, jaki prema dolje, pogledajte izvješće IGH, stavka ostali troškovi – to su troškovi tzv. šminjkanja, dolazak TV u studio, kemijske za potpisivanje blanco papira, troškovi plaćenih ljudi koji glume da su supotpisnici itd.[thumbsup]
Dobro, zašto stalno nešto pljuješ. Imam osjećaj da ti svaka 2 dana preslaguješ portfelj.
Svugdje ista priča, dok si bio u ptkm stavljao si smajlije koji se mole da cijena raste i hvalio, a sad blatiš. Sad ti igh ne valja, ni ovo ni ono. Pa jel nemožeš lijepo šutiti do kraja dana pa kad se završi trgovanje komentirati. Ovako samo praviš … od sebe.
Šta ako poraste do kraja dana još 15 posto? ispadaš smješan
A ako i padne, gdje ti je satisfakcija?[sealed]