Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A snimi nalog na prodaji KOEI od 4850 komada na 840 kuna

Nema ga više[lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

vjeko: ” mark1: ” neznam stvarno gdje novinari vade podatke o stanju burzovnih indexa…….evo iz teksta na naslovnoj stranici PD-a a usput i link koji svi mi imamo….pa nek se i novinaru nađe…. “……Njemački energetski div zabilježio je pad od 1,7 posto i time se svrstao među najveće utege indeksa DAX Europski burzovni indeksi u srijedu su se našli pod pritiskom slabljenja dionica njemačkog energetskog diva E.ON-a te britanskih banaka, koji su nadjačali prijašnje dobitke ostvarene u rudarskom i ostatku bankarskog sektora.[color=blue] Londonski indeks FTSE u takvim je okolnostima oslabio 0,15 posto, na 6202 boda. Na približno istom postotnom gubitku bio je i frankfurtski indeks DAX, spustivši se na 7050 bodova.[/color] Europski burzovni indeksi našli su se pod pritiskom, u okolnostima pada cijena dionica E.ON-a, usporavanja rasta cijena dionica rudarske kompanije BHP Biliton te pada cijena dionica britanskih banaka………” http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe ” Da, ljudi, imate pravo, podatci ne odgovaraju stvarnom stanju na kraju dana no imajte na umu da Dax, Cac i FTSE zatvaraju oko 17.30, katkad i kasnije, a stranica s pregledom svjetskog tržišta mora u tiskari biti u 17.00, katkad i ranije ” Sory, ali ovo što si napisao, samo dodatno potvrđuje neozbiljnost redakcije. Kako na naslovnici mogu objavljivati vijest o stanju indexa, a znaju da u trenutku štampanja još nije formiran, jer je tržište otvoreno?!

Ok, da razjasnimo budući ste se na mene okomili. Ja sam dio web redakcije i samo sam vam rekao koji je razlog nepodudaranja podataka. Ostale upite oko razloga, nelogičnosti i inog uputite na redakciju Poslovnog dnevnika

Hvala

Suricata suricatta

Ode Končar! Preko 5 mil kn [proud]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

je li rano reći da se vratilo povjerenje u građevinare? [huh]

Mislim da nije.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

promet milja kuna po minuti…….[kiss][kiss][rolleyes]

KOEI napadnut. On je jedan od glavnih u poslu u rusiji.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Duser: ” je li rano reći da se vratilo povjerenje u građevinare? [huh] ” Mislim da nije.[wink]

kasno?
[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

Opako razrjeđeni neprijateljski redovi …. jel to slijedi preuzimanje novog reda rovova il mi se samo čini [rolleyes]

DDJH prodaja:

173,45 130
173,48 140
173,49 256
173,50 300
174,00 650
174,93 47
175,00 120
179,00 5
180,00 109
182,00 70

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

plavi: ” Duser: ” je li rano reći da se vratilo povjerenje u građevinare? [huh] ” Mislim da nije.[wink]” kasno? [smiley]

meni nije kasno, do grla sam u kupskoj [thumbsup]

Heaven or Las Vegas

fazan: ” plavi: ” Duser: ” je li rano reći da se vratilo povjerenje u građevinare? [huh] ” Mislim da nije.[wink]” kasno? [smiley] ” meni nije kasno, do grla sam u kupskoj [thumbsup]

odletio mi IGH još čekam MMTZ pa će bit super
[thumbsup]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

hrana je budučnost rekao je netko neznam tko…[cool]

živjeli!!!

Dosegli smo danas 4200 grobi i šta sad dalje. Jel neko kupuje ili hold?

New Report

Close