Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ina prešla 2.700 kn[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

igh u blokadi, hdel u blokadi

crobex u plusu 2,34%

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Vaš link [thumbsup]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

kako gradjevinci ubijaju…

jao…

Hebali vas stanovi i tko je postao te podatke da je to vazno za gradjevinu.

Lijepo je Stojic rekao da ce gradjevinci koji rade energetiku biti u fousu.

Evo vam sada.

Brane u alziru, elektrane u Rusiji.

A ne stanovi na Kajzerici

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

kako gradjevinci ubijaju… jao… Hebali vas stanovi i tko je postao te podatke da je to vazno za gradjevinu. Lijepo je Stojic rekao da ce gradjevinci koji rade energetiku biti u fousu. Evo vam sada. Brane u alziru, elektrane u Rusiji. A ne stanovi na Kajzerici

športske dvorane i bazeni u rusiji …
[smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

blueman: ” kako gradjevinci ubijaju… jao… Hebali vas stanovi i tko je postao te podatke da je to vazno za gradjevinu. Lijepo je Stojic rekao da ce gradjevinci koji rade energetiku biti u fousu. Evo vam sada. Brane u alziru, elektrane u Rusiji. A ne stanovi na Kajzerici” športske dvorane i bazeni u rusiji … [smiley]

Da, ali glavno da se ne prodaju stanovi na Zagrebackoj

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kako ERNT stoji?[sealed]

Da, kao sto je bilo za ocekivat igh je ubio na otvaranju danas[thumbsup][thumbsup] , mislim da ce kad se odblokira cijena otic nebu pod oblake… bit ce trejdanja danas.. kao što sam jucer najavio: građevinari preuzimaju štafetu od brodara!! [cool]

Glory, glory, Man United!!

polako vidjet cemo na kraju dana kako ce zavrsiti

GRAĐEVINA JE OPET U MODI [thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

A snimi nalog na prodaji KOEI od 4850 komada na 840 kuna

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

je li rano reći da se vratilo povjerenje u građevinare? [huh]

Heaven or Las Vegas

mislim da ne

New Report

Close