Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Strasni prvi kvartali na ZSE, zaista…
zašto ne pišu datumi kada su izašla izvješća …
I love the Smell of Profits in the Morning
Još nismo niti krenuli, a već su počele prljave igre sa HT dionicom… Uz uredno složene naloge za kupnju za 285 – 286, neki fakini ruše cijenu sa punudama za prodaju po 282 !!!! Tko je tu lud… Samo se nadam da mu ti pokušaji neće biti dugog daha….
nije baš tako … malo detaljnija analiza kolega:)
Cookie Monster
Baš me zanima s kolikim će prometom IGH u blokadu…
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
Antraxxx: ” Još nismo niti krenuli, a već su počele prljave igre sa HT dionicom… Uz uredno složene naloge za kupnju za 285 – 286, neki fakini ruše cijenu sa punudama za prodaju po 282 !!!! Tko je tu lud… Samo se nadam da mu ti pokušaji neće biti dugog daha…. ” nije baš tako … malo detaljnija analiza kolega:)
Imam Investor ispred sebe…
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...
Danas prognoziram ljiepi rast.
– na petnaestak dionica veća kupovna cijena od prodajne.
– lijepa prilika za one koji žele zaraditi više.
– još bolja prilika za one koji žele kapitalizirati dobit od 5%.
– ja ću danas najprije prodavati, pa tek onda kupujem, nemam pojma što, ovisiti će o cijeni.
Pozdrav !
AUUU IGH
IGH-R-A 13.510,01 13.510,01 13.510,01 16.57 % upTrgovanje dionicom je suspendirano 182 2.458.821,82
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
HTPK
Top bid
CIJENA KOLIČINA
314,36 500
314,35 35
314,00 30
311,01 100
307,01 20
biser jadrana se polako počinje brusiti[thumbsup][wink]
Ingra…
hehehhee
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep