eto posto niko ne spominje al danas smo imali krasan promet cca 110 milja[thumbsup]
eto posto niko ne spominje al danas smo imali krasan promet cca 110 milja[thumbsup]
Danas smo imali krasan promet od 115 milja kuna i malo nešto instutucionalni.[thumbsup]
[color=green]^DJA DOW JONES COMPOSITE INDEX 4,533.81 11:36am ET Up 46.96 (+1.05%)
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,945.76 11:36am ET Up 113.58 (+0.89%)
DJT DOW JONES TRANSPORTATION AVERAG 5,378.44 11:36am ET Up 89.83 (+1.70%)
^DJU Dow Jones Utility Average 511.70 11:36am ET Up 1.44 (+0.28%) [/color]
***obrisano***
Odoše Indijanci, tek sutra mislim da slijedi ono pravo.
Baron:
”
Radić:Projektiranje 10 hidroelektrana u Rusiji naš je najveći izvozni posao Vaš link
”
Kad se snage slože ( Slovenci su podpisali ugovor)
I opet me prevariše!
Tako mi fino radi ignore funkcija (uključena u mozgu) da 20ak forumaša više i ne vidim ali me uvijek zeznu ovi s citatima.
Ipak nije me bilo 2 dana ali sad se već pitam koja je ovo godina?!
Von Braun se vratio i donekle mi uništio ovo idilično stanje koje vidim.
Di se prije vratio. Sad neznam što da radim.
Nadam se jedino da nije siguran u rast!
Baron: ” Radić:Projektiranje 10 hidroelektrana u Rusiji naš je najveći izvozni posao Vaš link ” Ova vjest je objavljena na presici pred samo zatvaranje burze i sutra bi po tom pitanju moglo biti jako zanimljivo!
gospodo, u Rusiji leže takvi novci da to nije moguće niti zamislit. Našim firmama se ako bude pameti tamo otvara tržište koje nas može obogatiti. Ključe je da se građevinci organiziraju i zajednički udare na tržište.
Nadam se da u ovoj državi ima netko pametan koji može reći Mesiću i Sanaderu kako treba zaraditi pare od izvoza rada i usluga. Rusiju nije probio IGH nego igrači oko slovenske RIKO grupe. Zar nam uvijek Slovenci trebaju pokazati kako uzeti pare.
Moja poruka Sanaderu i Mesiću:
DAJTE RUSIMA INU I PTKM, A ONI ĆE NAMA DATI TAKVE POSLOVE U GRAĐEVINI, BRODOGRADNJI, INDUSTRIJI OPREME….DA ĆEMO SE SVI ZASRAT OD NOVACA.