Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.nacional.hr/articles/view/45443/

NAJVEĆI POSAO IGH će graditi 10 hidroelektrana u RusijiVrijednost ovog posla je oko 2,5 milijardi eura, što će IGH-u donijeti oko 100 milijuna eura prihoda na koliko se precjenjuje vrijednost projektiranja

Radić ističe da je riječ o najvećem izvoznom poslu Hrvatske “Institut građevinarstva Hrvatske gradit će deset hidroelektrana u Rusiji, što je dosad najveći izvozni posao Hrvatske, izjavio je Jure Radić na današnjoj konferenciji za novinare.

Vrijednost ovog posla je oko 2,5 milijardi eura, što će IGH-u donijeti oko 100 milijuna eura prihoda na koliko se precjenjuje vrijednost projektiranja, piše Večernji list.

Radić je istaknuo kako će na gradnji hidroelektrana raditi hrvatske i slovenske trvtke, točnije slovenska Riko grupa, te da će na ljeto pokušati stvoriti Konzorcij oko gradnja hidroelektrana. Istaknuo je da postoje velike šanse da taj projekt do kraja naprave hrvatske tvrtke.

ADPL u blokadi[thumbsup][thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Na adrisu probijena blokada na 430. Ova dva dana se grickalo skoro 4000 naloga na 430. a onda je zadnja tisućica prožderana [thumbsup]

Idemo danas preko 100 milja prometa i 2% u plus…

Jedna mi se prognoza obistinila, a druga sa zadnjim transakcijama – nije.

Crobex Ukupni promet Redovni promet Institucionalni promet Prijavljeni promet
4.110,90 1.87% 117.237.806,15 kn 114.960.156,15 kn 2.277.650,00 kn 0,00 kn

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Danas opet lijepi rast.
– crobex 4110,90 + 1,83%
Pozdrav !

Znaći da su se danas počeli masovnije uključivati na burzu cash igrači.
Koincidencija ili ne, više ne pišu katastrofičari.
Ja bih rekao da sutra idemo opet gore.
A gdje drugdje, pa nećemo završiti sa Crobexom u debelom minusu do kraja godine valjda?
Polako se bliži ljeto , pa je tu već jesen.
Treba to sve povratiti. A možda da godinu završimo sa kakvim takvim plusom?

I danas pun pogodak.
Umjesto najave za sutra, evo šečera na kraju:

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/suker-iznimno-dobre-ocjene-eu-a-za-hrvatsku-ekonomsku-politiku,15350.html

Šuker: iznimno dobre ocjene EU-a za hrvatsku ekonomsku politiku[thumbsup]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Cini mi se da sutra građevinari preuzimaju stafetu od brodara… konkretno IGH ocekujem na cca 12500 [cool]

U petak bi mogli lagano kapitalizirat pa sljedeci tjedan polako stabilizirat situaciju i dat eodexu da odradi svoje[thumbsup], evo, to su neke od mojih želja[pray]

Glory, glory, Man United!!

Radić:Projektiranje 10 hidroelektrana u Rusiji naš je najveći izvozni posao
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Cini mi se da sutra građevinari preuzimaju stafetu od brodara… konkretno IGH ocekujem na cca 12500 [cool]

U petak bi mogli lagano kapitalizirat pa sljedeci tjedan polako stabilizirat situaciju i dat eodexu da odradi svoje[thumbsup], evo, to su neke od mojih želja[pray]

Štafetu nisu preuzeli građevinari nego su fondovi počeli napucavati.Još sutra i prekosutra bi maloni noglo rasti.
Niste li primjetili da su svi građevinari krajem dana počeli rasti ,a naročito oni u kojima su fondovi.Ponavlja se
ista priča kao i poslije povrata razlike od HT.Isto ovakvo napucavanje.Jedino FA vas može sačuvati od fondovskih
makinacija.Napucavanje je poćelo.Super.Kupiti fundamentalno podcijenjenu dionicu,pobjeći iz smeća.
Zaboravite TA ,jer vam je to podvala.Zdravi razum,šetnja u prirodi .Ne čitati medije,ne gledati televiziju.Uzeti
računalo,dobro analizirati da ne bi za desetak dana bilo prije mjesec dana.[cry]

Cini mi se da sutra građevinari preuzimaju stafetu od brodara… konkretno IGH ocekujem na cca 12500 [cool] U petak bi mogli lagano kapitalizirat pa sljedeci tjedan polako stabilizirat situaciju i dat eodexu da odradi svoje[thumbsup], evo, to su neke od mojih želja[pray]

nedavno nam crobi bio precenjen 50% , Novoselca stah ulagat kod nas a sad nam nema kraja rasta
vise nema ni europe, azije a amerika nam predaleko
vele da ce se selektivno pritupati dionicama i samo dobra izvjesca dizu cijenu a ono raste vec precenjene 15% u dva dana
bice opet tko se nije skrio magarac je bio!

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Točno tako kolega lopina,igra je krenula,bit će opet suza.Ne odmah sutra ali uskoro,najkasnije kad crobi dosegne cca.4600.Slažem se ,fundamenti,fundamenti,fundamenti[thumbsup]Samo 5 – 10% za igranje a ostalo u čvrste temelje.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Neron: ” Cini mi se da sutra građevinari preuzimaju stafetu od brodara… konkretno IGH ocekujem na cca 12500 [cool] U petak bi mogli lagano kapitalizirat pa sljedeci tjedan polako stabilizirat situaciju i dat eodexu da odradi svoje[thumbsup], evo, to su neke od mojih želja[pray] ” Štafetu nisu preuzeli građevinari nego su fondovi počeli napucavati.Još sutra i prekosutra bi maloni noglo rasti. Niste li primjetili da su svi građevinari krajem dana počeli rasti ,a naročito oni u kojima su fondovi.Ponavlja se ista priča kao i poslije povrata razlike od HT.Isto ovakvo napucavanje.Jedino FA vas može sačuvati od fondovskih makinacija.Napucavanje je poćelo.Super.Kupiti fundamentalno podcijenjenu dionicu,pobjeći iz smeća. Zaboravite TA ,jer vam je to podvala.Zdravi razum,šetnja u prirodi .Ne čitati medije,ne gledati televiziju.Uzeti računalo,dobro analizirati da ne bi za desetak dana bilo prije mjesec dana.[cry]

joj kolega to je tada bila prica da smo precenjeni 50% sad smo valja podcenjeni 50 % i rastemo
ne nemojte mislit da tu ima bilo kakvih manipulacija, ma ne samodol je rekao da smo svi isti na trzistu
jupiiiiiiiiiiiiiii

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close