Dobar promet ,index u dobrom plusu,EU zelena,US bude isto ……
Blago onima koji imaju Inu,Igh i Atpl ( nažalost nemam) a moje dionice se kilave i kilave već danima-Belje,Končar,Ledo.
Čestitke.
Lijepo sam ja rekao nedavno kumu i sebi ), ukrcaj se i čekaj ( ADPL ).
I još je k tome u međuvremenu saznao da mu žena čeka sina.
Može li bolje?
Ljudi što je ovo, ludnica.Ne pita se za cijenu.A do prije mjesec dana svi vikali nema se keša.
Vikalo se kako je skupo koliko se sjećam[lol]
zzidak:
”
Ljudi što je ovo, ludnica.Ne pita se za cijenu.A do prije mjesec dana svi vikali nema se keša.
”
Vikalo se kako je skupo koliko se sjećam[lol]
A sutra će se govoriti kako je bilo jeftino…
A kad se nedavno sjetim omjera kp na DDJH …
9500 komada u redu …
udri po asku … što se čeka …
Blago onima koji imaju Inu,Igh i Atpl ( nažalost nemam) a moje dionice se kilave i kilave već danima-Belje,Končar,Ledo. Čestitke.
Samo nek taj trolist pumpa Crobex + jos Ht i par jakih dionica, a onda ce Todex za svakih 1% Crobexa up, napravit 2%[thumbsup] Danas, sutra, za tjedan dana, nebitno.. Nacelno vec pogledan taj film, samo da se utaborimo na 4.000+ [proud]
za “ljubitelje” zbivanja u US and A;
CPI 0.2%, core index 0.1% za 4. mjesec
niza inflacija od ocekivane i trziste reagira “veselo”. idemo dalje[thumbsup]
Hrana je najviše otišla gore – 0,9% a najviše je PALO GORIVO 2,0% što je ANOMALIJA zbog porasta cijena nafte i zato je CPI ispao niži od očekivanog. Sve u svemu izgleda kao lažnjak.
Today’s report showed energy expenses were unchanged after a 1.9 percent increase in March as gasoline prices dropped 2 percent. Fuel oil costs jumped 4.4 percent and natural gas prices climbed 4.8 percent.
http://money.cnn.com/data/markets/
Ceo svet i šira okolica u zelenom[lol]
A kad se nedavno sjetim omjera kp na DDJH … 9500 komada u redu … udri po asku … što se čeka …
Ti si isti ko onaj tvoj bumbi,u bu tenkovi lupaj rokaj up up.