Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

al me ova kaba ebe, razbit ću je……[angry]

dan je pametniji od noći

Dobar promet ,index u dobrom plusu,EU zelena,US bude isto ……
Blago onima koji imaju Inu,Igh i Atpl ( nažalost nemam) a moje dionice se kilave i kilave već danima-Belje,Končar,Ledo.
Čestitke.

Ljudi što je ovo, ludnica.Ne pita se za cijenu.A do prije mjesec dana svi vikali nema se keša.

Lijepo sam ja rekao nedavno kumu i sebi ), ukrcaj se i čekaj ( ADPL ).
I još je k tome u međuvremenu saznao da mu žena čeka sina.
Može li bolje?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ljudi što je ovo, ludnica.Ne pita se za cijenu.A do prije mjesec dana svi vikali nema se keša.

Vikalo se kako je skupo koliko se sjećam[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zzidak:

Vikalo se kako je skupo koliko se sjećam[lol]

A sutra će se govoriti kako je bilo jeftino…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

A kad se nedavno sjetim omjera kp na DDJH …

9500 komada u redu …

udri po asku … što se čeka …

I love the Smell of Profits in the Morning

Blago onima koji imaju Inu,Igh i Atpl ( nažalost nemam) a moje dionice se kilave i kilave već danima-Belje,Končar,Ledo. Čestitke.

Samo nek taj trolist pumpa Crobex + jos Ht i par jakih dionica, a onda ce Todex za svakih 1% Crobexa up, napravit 2%[thumbsup] Danas, sutra, za tjedan dana, nebitno.. Nacelno vec pogledan taj film, samo da se utaborimo na 4.000+ [proud]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

za “ljubitelje” zbivanja u US and A;
CPI 0.2%, core index 0.1% za 4. mjesec
niza inflacija od ocekivane i trziste reagira “veselo”. idemo dalje[thumbsup]

Hrana je najviše otišla gore – 0,9% a najviše je PALO GORIVO 2,0% što je ANOMALIJA zbog porasta cijena nafte i zato je CPI ispao niži od očekivanog. Sve u svemu izgleda kao lažnjak.

Today’s report showed energy expenses were unchanged after a 1.9 percent increase in March as gasoline prices dropped 2 percent. Fuel oil costs jumped 4.4 percent and natural gas prices climbed 4.8 percent.

http://money.cnn.com/data/markets/

Ceo svet i šira okolica u zelenom[lol]

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

A kad se nedavno sjetim omjera kp na DDJH … 9500 komada u redu … udri po asku … što se čeka …

Ti si isti ko onaj tvoj bumbi,u bu tenkovi lupaj rokaj up up.

ADPL konačno u blokadi!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

New Report

Close