plavi:
”
treba bježati od dionica u kojima imamo AUREUS kao većeg igrača unutra.
Nema tu kruha. Eventualno ulaziti dok i oni kupuju, ali dok kupe, ili još gore počnu prodavati, gotovo je.
”
nemoj baš tako,vlasnici aureusa su još uvijek najbolji hrv. investitori ,nešto kao hrvatski .warren bufeti i svojim pisanjem plavi dovodiš ljude u zabludu[wink]
-jer logično gledajući bolje je imati na svojoj strani bogate investitore (dakle biti u dionicama u kojima je i aureus ili spomenuti dvojac floričić-purko) nego biti udionicama koje im nisu zanimljive
SOrry, ja sam samo izrazio svoje mišljenje na temelju onoga što pratim i vidim.
Činjenica je da im baš i nejde ove godine, a dionice u kojima jesu baš i nisu likvidne.
mirovinci se podijelili, jedni kupuju INU, IGH a drigi HT, nebi me čudilo i INGRU- vidjeće se brzo![smiley]
Stižu nove potpore na ADPL , čudno je kako interesa nema dok cijena pada ili stagnira, a sada dok raste da. Kako je ipak dalek put do 247 i 240 kada su ulazili rusi i mirovinci, onda je sve na ovim cijenama ipak prihvatljivo. FSB po mom mišljenju.
To je normalno jer burzovni morski psi osjete krv i nanjuše pravu priliku.
visinska kvota CROBEX na 4100,93, zar je to moguće! [thumbsup]
Je li ono Stojić rekao da je do kraja ove godine moguć povratak na 4200?
visinska kvota CROBEX na 4100,93, zar je to moguće! [thumbsup]
ispravak netočnog navoda “kota”[lol]
Kao da se gubi dah na dosta dionica.
Još uvijek stidljiva kupnja, a veliki iskrcaji prodaje
za “ljubitelje” zbivanja u US and A;
CPI 0.2%, core index 0.1% za 4. mjesec
niza inflacija od ocekivane i trziste reagira “veselo”. idemo dalje[thumbsup]
toka: ” visinska kvota CROBEX na 4100,93, zar je to moguće! [thumbsup] ” ispravak netočnog navoda “kota”[lol]
dugo je i izdržao, [yawn]
za “ljubitelje” zbivanja u US and A;
CPI 0.2%, core index 0.1% za 4. mjesec
niza inflacija od ocekivane i trziste reagira “veselo”. idemo dalje[thumbsup]
Da futuresi odmah iz crvenog u zeleno.