”
floki: ” ovo bi mogla biti godina turističkih dionica(HTPK,HMAM,LRH,HPDG,MAIS…) jer to je istinska vrijednost i “uspavano” bogatstvo [thumbsup] ” mislim da si totalno u pravu a jos i lucidus dodaj to su vrlo dobitne kombinacije[thumbsup]
”
mislim da KORF sam kupi sve te vaše sam[lol] tko ne vjeruje neka ode na topic KORF
nema problema slobodno neka i KORF kupi,ako će ostoja pošteno platiti koliko to vrijedi [thumbsup]
A tu ste zaboravili N 1 HUPZ.
Pa koliko tek on vrijedi ?
Po meni puno više od sadašnje cijene, ali ja pobjegao glavom bez obzira kada sam vidio što Aureus radi na toj dionici. Čak im i RBA mirovinski neće kupovati nego većinom čekaju povremeno lupe po asku sitno.
Ma ja sam još prošle godine napisao, treba bježati od dionica u kojima imamo AUREUS kao većeg igrača unutra.
Nema tu kruha. Eventualno ulaziti dok i oni kupuju, ali dok kupe, ili još gore počnu prodavati, gotovo je.
Unatoć manjem minusu na toj dionici, tješi me činjenica da sam kupovao Ingru od tih novaca, i ADPL, pa sam sada kada se sve zbroji i oduzme u povećem plusu trenutno sa tim novcima.
HUPZ bude prodan ove godine,Leko jednostavno više nema vremena za taktiziranja.I njemu je jasno da sad može dobiti najbolju cijenu.Prije nego dodu iduće godine Kepinski,Robinsonn,Hyait,Hilton….
A kupaca sigurno ima.
treba bježati od dionica u kojima imamo AUREUS kao većeg igrača unutra.
Nema tu kruha. Eventualno ulaziti dok i oni kupuju, ali dok kupe, ili još gore počnu prodavati, gotovo je.
nemoj baš tako,vlasnici aureusa su još uvijek najbolji hrv. investitori ,nešto kao hrvatski .warren bufeti i svojim pisanjem plavi dovodiš ljude u zabludu[wink]
-jer logično gledajući bolje je imati na svojoj strani bogate investitore (dakle biti u dionicama u kojima je i aureus ili spomenuti dvojac floričić-purko) nego biti udionicama koje im nisu zanimljive
HUPZ bude prodan ove godine,Leko jednostavno više nema vremena za taktiziranja.I njemu je jasno da sad može dobiti najbolju cijenu.Prije nego dodu iduće godine Kepinski,Robinsonn,Hyait,Hilton….
A kupaca sigurno ima.
Ne znam jel bude prodan ili ne, znam da je imao ponuda, ali i znam da je tipa ovaj iz Francka, to je njemu sve i ne bi to dao za ništa u životu, i te spike. A jednoga dana će to njegovi nasljednici , ako ne on sam sigrno to prodati.
BTW je li se konačno iskrcao gospodin 39 400!? Izgleda da da.
THTC HT-HRVATSKE TELEKOMUNIKACIJE D.D. GDR (EACH REPR 1 ORD) (REG S)
As at 14-May-2008 12:47:24
61.000 +0.70 +1.16%
khmm, khmm……………jel ovo IGH netko pokupio milju dok sam ja bio na imamnovac?
Izgleda da ipak ne.
Smrad jedan, već bi bili na 41 000 da njega nema.
ludlum:
”
A tu ste zaboravili N 1 HUPZ.
Pa koliko tek on vrijedi ?
”
Po meni puno više od sadašnje cijene, ali ja pobjegao glavom bez obzira kada sam vidio što Aureus radi na toj dionici. Čak im i RBA mirovinski neće kupovati nego većinom čekaju povremeno lupe po asku sitno.
Ma ja sam još prošle godine napisao, treba bježati od dionica u kojima imamo AUREUS kao većeg igrača unutra.[/b]
Unatoć manjem minusu na toj dionici, tješi me činjenica da sam kupovao Ingru od tih novaca, i ADPL, pa sam sada kada se sve zbroji i oduzme u povećem plusu trenutno sa tim novcima.
A što bi tek rekao za FIMU? Gdje oni uđu, ja odmah pakiram kofere za vani… A u momentu ulaska (i izlaska) stalno igraju igre s velikim nalozima, navlače ljude na kupnju ili prodaju… To je barem moje iskustvo iz nekoliko dionica gdje su oni ulazili/izalizi.
plavi:
”
”
Izgleda da ipak ne.
Smrad jedan, već bi bili na 41 000 da njega nema.
Pa koliko ima za prodati stvarno je dosadan.
A što bi tek rekao za FIMU? Gdje oni uđu, ja odmah pakiram kofere za vani… A u momentu ulaska (i izlaska) stalna igraju igre s velikim nalozima, navuku na kupnju ili prodaju… To je barem moje iskustvo iz nekoliko dionica gdje su oni ulazili/izalizi.
ma to je plavi i mislio na fimu,al mu je nezgodno jer je u nekim dionicama koje su usko isprepletene vlasnički s dotičnom fimom[wink]