Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=green]Europa dere dalje u zelenom….[/color] Vaš link “Raste trava zelenaaaaaa”[thumbsup]

Ne mogu vjerovati…ova evolucija od mrkog međeda prema toledo biku je fascinantna……..[lol]

Scio me nihil scire

Najveći pesimisti se vračaju na burzu

e pa sad to i nije baš najbolji znak…. znaš kako ide ona stara kineska: kad se najveći optimist pretvori u pesimista onda su najveći problemi prošli, a kada se dogodi obrnuto to je znak da bi opet mogli nastupiti problemi… [rolleyes]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Baron: ” [color=green]Europa dere dalje u zelenom….[/color] Vaš link “Raste trava zelenaaaaaa”[thumbsup] ” Ne mogu vjerovati…ova evolucija od mrkog međeda prema toledo biku je fascinantna……..[lol]

Njemu je najveća kazna što je prodao oko 3200 a kupio oko 4100. Ovo što mu mi vadimo mast to je mala beba prema muci koju je prošao.

Dobri rezultati EADS-a podigli europske indekse
Business.hr/Hina
14.05.2008 09:54

Vodeći europski indeksi porasli su na početku današnjeg trgovanja, a najviše je porasla cijena dionica vojne i zrakoplovne kompanije EADS zahvaljujući njezinim dobrim poslovnim rezultatima.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

fjučursi u ameriki su u crvenom
jel kriza gotova i ima li utjecaja na nas

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

fali mi baron i ivek123 pa eto da održim temu živom

Postanite Eu-robovi

ZSE uživo: Ina lansirana na 2600 kunaDopunjeno!
Nikolina Rivosechi
nikolina.rivosechiatcharbusiness.hr 14.05.2008 11:14
Promijenjeno 14.05.2008 12:07

Dvadesetak minuta nakon 11 sati redovni promet dionicama na Zagrebačkoj burzi premašio je 33 milijuna kuna, a rast vrijednosti ostvarilo je 49 od 75 trgovanih dionica; dok je rast Crobexa u 11:45 iznosio 1,40 posto a taj indeks 4092,19 bodova.
Vaš link

Crobex 1,57% 4100 bodova[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ma baron samo provocira ne brinite… ja sam više puta rekao da kad on počne kupovat ja prodajem, pa evo sadnas pokušava na foru okrenut :). uzdaj se u se i u svoje kljuse…

Konačno i HT krenuo, bolje reći – pokrenuli ga.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Baron je dugo bio u cashu očekujući DNO!
Sada je u dionicama pa druka, vjerojatno do 4.600,00!
A onda opet u cash pa u stari medvjeđi brlog!

crobex 4100 oliti 1.60%

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

šta je ovo na Hateju[thumbsup][proud]

koje čišćenje na HTeu………………….jednostavno je bio prepovoljan na cijeni od 280kn ( a i još je )[shocked][shocked]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close