Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zna li netko tko se ovako zvijerski iskrcava iz DLKV? Osim mene. [cool]

zašto misliš da se netko iskrcava? najvjerojatnije netko samo usporava rast

260 mil

Vadi jedan krumpire i upita ga drugi jesu li dobri krumpiri, a ovaj prvi mu odgovori da ovi bolji i jesu, a ovi gori i nisu.

Ja se pitam nešto drugo. Što je i tko je bio Baron tamo negdje prije 90-tih, a što početkom devedesetih, a što je danas. Mislim obzirom na to da se vidi kakav je ” čovjek “. Prometi OK, idemo laganini.

baron je rodjen 198x, nedgje 82-83
pocetkom 90tih je isao u skolu…
baron je sa negdje 2005-2006, sa 23-24 god. diplomiro ekonomiju ili neki drustveni fax, tehnicar nije 100%
trenutno “nista ne radi”, ima doma PG ili nekoj slicno i igra se sa dionicama…
portfelj mu je negdje oko 100000kn

aj baron reci iskreno , koliko sam pogodio…

E sad kad je i Baron ušao u dionice, vrijeme je za izlazak.[lol] [lol] [lol]

to je upravo razlog zasto tako pise [bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

opr: ” Ajd da malo dignem likvidnost. Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol] A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati. Tamo dolje, daleko, daleko. Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi. A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci. ”

– nažalost mjesto dvorske lude je već popunjeno.
– pokušajte na kojem drugom forumu.
Pozdrav !

[lol] [lol] [lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

wiking:

izaslo izvjesce ATPL-a[rolleyes] a ne radi investor odjednom,daj mi napisite kolki je

Dosao prvo kvartal mundusa.
19 tisuca kuna dobiti.
na 10 milja salesa

Ko ono druka na ovakva s..nja

a zasto si mene quotao,pa ja ni pogledao nisam Mundus nit znam sto oni rade…[huh]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Može li mi netko reći što je s TISKom ovih dana? Svi rastu samo TISK pada…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Barone legendo!!!![cool][lol] [smiley]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Sudeći po stanju na ADPL, izvješće bi moglo biti dobro.
Nisu uzalud valjda Uprava i NO kupovali zadnjih tjedana.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

wiking:

izaslo izvjesce ATPL-a[rolleyes] a ne radi investor odjednom,daj mi napisite kolki je

. dobit 258 mil.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=160%5Bthumbsup%5D%5Bthumbsup%5D

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

blueman: ” wiking: ” izaslo izvjesce ATPL-a[rolleyes] a ne radi investor odjednom,daj mi napisite kolki je ” Dosao prvo kvartal mundusa. 19 tisuca kuna dobiti. na 10 milja salesa Ko ono druka na ovakva s..nja ” a zasto si mene quotao,pa ja ni pogledao nisam Mundus nit znam sto oni rade…[huh]

Slucajno sam stisnuo.

Ima par likova koji su na to cudo drukali

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Kakav kontroliran rast na IGH sad je valjda jasno svima da je kod nas sve stvar dogovora

New Report

Close