Crobex 0,93% i raste…[thumbsup]
malo mi nalikuješ iveku iz jesenjih dana, imaš li kakove veze s njime![cool]
E sad kad je i Baron ušao u dionice, vrijeme je za izlazak.[lol] [lol] [lol]
zasto nisi kupio ulpl dok je bila ispod 1900, baron?
nisi stigao od drukanja na dole?[proud]
Uvjerio se Baron da nema više pada koji je priželjkivao i da se burza oporavila.
A nije baš tako , ali približno jeste.
ULPL, pogledajte promet. Netko se gadno ukrcava.
Ja se pitam nešto drugo.
Što je i tko je bio Baron tamo negdje prije 90-tih, a što početkom devedesetih, a što je danas.
Mislim obzirom na to da se vidi kakav je ” čovjek “.
Prometi OK, idemo laganini.
izaslo izvjesce ATPL-a[rolleyes] a ne radi investor odjednom,daj mi napisite kolki je
Zna li netko tko se ovako zvijerski iskrcava iz DLKV? Osim mene. [cool]
O kojem iskrcaju pričaš??……………….meni na mostichu piše promet 268 tisuća kuna[shocked][shocked]
jesi li siguran da gledaš u dalekovod??
Razmišljam i dolazim do zaključka da smo mi svi jako skeptični prema našoj državi,našim firmama….A to nije dobro.Imamo mi dobre firme,je ima ih malo i nemamo tešku industriju (kao Njemačka…).Ali to je dobro.
Kad razmislim koliko sad i u narednom periodu ljudi,stranaca liže Ledo sladoled,jede doma i po hotelima Ledo gotovu smrznutu hranu……
Koliko vode se popije dnevno,svaki turist ima u ruci Janu,benzinske su pune stranih tablica,Belje puni hotele i naše trgovine sa mesom i mesnim proizvodima…..
Hoteli primaju samo nove goste.
Da ne nabrajam i ostalo.Sve u svemu u ovoj našoj maloj državi postoji jako dobra budučnost.Pa ne bi stranci se tako ludo vraćali i sve kupovali kod nas.Pa nek kupe tak nešto slično i JEFTINO u svojoj Austri,Engleskoj,Njemačkoj.Kod nas im je još sve jeftino,tak i naše dionice.
izaslo izvjesce ATPL-a[rolleyes] a ne radi investor odjednom,daj mi napisite kolki je
Dosao prvo kvartal mundusa.
19 tisuca kuna dobiti.
na 10 milja salesa
Ko ono druka na ovakva s..nja