ULPL 1406/1326 kom.
Jedna od malobrojih sa kupnjom jačom od prodaje.[thumbsup]
plavi:
”
EU zelena, Azija zelena, Tadić izgledno formira vladu, Može li bolje pred sam početak?
”
Može.
OK, onda i futuresi u zelenom, sada?
Al se kupuje na ULPL.
Nakon JDPL i ATPL slijede ostali brodari[thumbsup]
Na ULPL trezor dokupljuje.
Baron usao u brodare! Rezi i bjezi! [lol] [lol]
Al se kupuje na ULPL. Nakon JDPL i ATPL slijede ostali brodari[thumbsup] Na ULPL trezor dokupljuje.
jel’ te nije nimalo sram?
OK, onda i futuresi u zelenom, sada?
Ma slabo je to sve… Ako ne bude danas barem 10 pozitivnih blokada na najlikvidnijim dionicama, niš’ to ne vrijedi…
[wink]
Baron: ” Al se kupuje na ULPL. Nakon JDPL i ATPL slijede ostali brodari[thumbsup] Na ULPL trezor dokupljuje. ” jel’ te nije nimalo sram?
Nema pojma on šta je to.
Stvarno je lik iz stripova.[lol]
Baron:
”
Al se kupuje na ULPL. Nakon JDPL i ATPL slijede ostali brodari[thumbsup] Na ULPL trezor dokupljuje.
”
PA kako bi ga bilo sram, jel gha još nisi upoznao?
TRebalo bi sad sve prodat i drukat na dolje.
Baron:
”
”
Nije pogledao izvješće za ULPL čini mi se! [lol] [lol]
Baron:
”
”
Samo vi brijete.
Malo po malo će TNPL i ULPL dokaskati za JDPL i ATPL.
Da se kladimo. Još malo pa nestalo.
hebo te baron, pa ti mijenjas misljenje ko carape…
jos si jucer stavljao neke (smijesne) linkove i drukao na pad , a sad kad si kupio par dionica drukas na rast.
sigurno mislis da idemo na 4200-4300…
pa to znamo vec – pa brat bratu, 3-4 tjedna.
samo je bilo pitanje u koje dionice uci… jel – sto manji rizik, a sto veci rast…
sa ovom transformacijom si i mene iznenadio.