Ajd da malo dignem likvidnost.
Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol]
A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati.
Tamo dolje, daleko, daleko.
Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi.
A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci.
Ovo je ispod svakog nivoa drukanja.Hocu frenda Iveka nazad.[sealed]
Ajd da malo dignem likvidnost.
Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol]
A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati.
Tamo dolje, daleko, daleko.
Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi.
A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci.
– nažalost mjesto dvorske lude je već popunjeno.
– pokušajte na kojem drugom forumu.
Pozdrav !
Ajd da malo dignem likvidnost. Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol] A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati. Tamo dolje, daleko, daleko. Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi. A [color=blue]krdo u stampedu [/color]i dalje hita prema nabujaloj rijeci.
Ti i trosjed i 123. ste na čelu krda pošto ste zadnj prodali nemoj to zaboravit .
Ne treba zaboraviti da padom na našem tržištu nitko ne dobiva, ono su pustili tržište da se istrese njih što više i krenuli nakon dužeg vremena s agresivnom kupnjom. Sutra je novi napredak, ne zato što ja to kažem nego zato što su veliki pokazali kamo idemo, a to se da iščitati. Sve dok nemamo dodatnih instrumenata pad neće odgovarati nikome, usprkos mnogim lošim pokazateljima nekih dionica, sve će se pumpati bez obzira na poslovanje što je i vidljivo jer nema selektivnog rasta već sve raste, osim nekih kao HT i ZABA koje se drže nisko, ali i to će uskoro.[thumbsup]
Ajde ekipa nece me bit dva tjedna a osto u dionicama. Neću vjerojatno ni internet imat, ne dajte ovim međedima da naprave crobex da bude dok se vratim sve po 12 kuna [lol] [lol]
Neka bude ko sta kaze opr prvo do 7000, a onda nek se strmoglavi na 1200 [lol] [lol] [lol]
[color=blue]Manjak IT profesionalaca[/color]
Da li?
Ti i trosjed i 123. ste na čelu krda pošto ste zadnj prodali nemoj to zaboravit .
Odkud takva frustracija buraz, ti si sigurno u nekom velikom minusu kad ponavljaš već 10x da smo prodali na dnu. E pa da sam prodao na dnu imao bih 1/2 para, koje danas imam za kupnju ili čak i manje.
Da ti iskreno kažem, mene je već ovaj rast počeo zabrinjavati , i kao što Verdi kaže, to je dobro isplanirani scenario. A šta slijedi poslije rasta vidjet ćemo.[wink][thumbsup]
Možda članovi sps imaju dionice na burzi pa su shvatili da će im postati bezvrijedni ako radikali dođu na vlast.