Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajd da malo dignem likvidnost.
Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol]
A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati.
Tamo dolje, daleko, daleko.
Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi.
A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci.

Ovo je ispod svakog nivoa drukanja.Hocu frenda Iveka nazad.[sealed]

SAM PROTIV SVIH

Ajd da malo dignem likvidnost.
Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol]
A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati.
Tamo dolje, daleko, daleko.
Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi.
A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci.

– nažalost mjesto dvorske lude je već popunjeno.
– pokušajte na kojem drugom forumu.
Pozdrav !

Ajd da malo dignem likvidnost. Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol] A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati. Tamo dolje, daleko, daleko. Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi. A [color=blue]krdo u stampedu [/color]i dalje hita prema nabujaloj rijeci.

Ti i trosjed i 123. ste na čelu krda pošto ste zadnj prodali nemoj to zaboravit .

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ne treba zaboraviti da padom na našem tržištu nitko ne dobiva, ono su pustili tržište da se istrese njih što više i krenuli nakon dužeg vremena s agresivnom kupnjom. Sutra je novi napredak, ne zato što ja to kažem nego zato što su veliki pokazali kamo idemo, a to se da iščitati. Sve dok nemamo dodatnih instrumenata pad neće odgovarati nikome, usprkos mnogim lošim pokazateljima nekih dionica, sve će se pumpati bez obzira na poslovanje što je i vidljivo jer nema selektivnog rasta već sve raste, osim nekih kao HT i ZABA koje se drže nisko, ali i to će uskoro.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ajde ekipa nece me bit dva tjedna a osto u dionicama. Neću vjerojatno ni internet imat, ne dajte ovim međedima da naprave crobex da bude dok se vratim sve po 12 kuna [lol] [lol]
Neka bude ko sta kaze opr prvo do 7000, a onda nek se strmoglavi na 1200 [lol] [lol] [lol]

[color=blue]Manjak IT profesionalaca[/color]

http://www.vecernji.hr/home/manager/3080726/index.do

Da li?

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Da li? Vaš link

Svi političari prvo biraju stolice onda gledaju boje

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ti i trosjed i 123. ste na čelu krda pošto ste zadnj prodali nemoj to zaboravit .

Odkud takva frustracija buraz, ti si sigurno u nekom velikom minusu kad ponavljaš već 10x da smo prodali na dnu. E pa da sam prodao na dnu imao bih 1/2 para, koje danas imam za kupnju ili čak i manje.
Da ti iskreno kažem, mene je već ovaj rast počeo zabrinjavati , i kao što Verdi kaže, to je dobro isplanirani scenario. A šta slijedi poslije rasta vidjet ćemo.[wink][thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

valentine:

Da li? Vaš link

Svi političari prvo biraju stolice onda gledaju boje

To se odavno zna. I tadić može dačiću ponudit premijersko mjesto a radikalna koalicija ne može.[thumbsup]

Možda članovi sps imaju dionice na burzi pa su shvatili da će im postati bezvrijedni ako radikali dođu na vlast.

valentine: ” Da li? Vaš link ” Svi političari prvo biraju stolice onda gledaju boje

“Da “stolice ostaju iste samo se guzice mjenjaju.”

New Report

Close