Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=69df66c0-8aee-43ae-a00d-ca2065d3b71a&open=sec

Vidim istjerali ste medvjede, na PD-u zavladalo jednoumlje i odmah pao broj gostiju. Gledam i ne vjerujem. 7000?
Izgleda da će moderatori moliti da im se opozicija vrati.
Blago rečeno dosadni ste. Odoh i ja u brlog.[tongue]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Kakva euforija rasta skoro da su svi već zaboravili kako se plakalo i kukalo prije nepuna 4 TJ. Neki već gledaju u crobi prema 4600.
Mene kao početnicu jako zanima jedna stvar a to je sljedeće : tko je tu lud
– ovi što su u chas i priželjkuju zlo da se vrati
– ili ovi što već vide ATPL na 4000

ima li tko kompetentan da mi pojasni ovi neobičnu situaciju

hvala

Dušo, vidim i da ti iskusni vipy kao “dugoročni iskusni ulagač”, ne može odgovoriti.
Ja ti ovako računam, uzmen target negativaca i pozitivaca i podjelim sa dva.
Sjećam se jednom kad je IGH trebao zaroniti sa na 8 po negativcima, a po pozitivcima do 10k kuna, i zaronio je na kraju između, na 9k kuna. Eto to ti ja tako gledam.

A sad malo vijesti iz svijeta…
^DJA DOW JONES COMPOSITE INDEX 4,486.85 4:06pm ET Down 4.33 (-0.10%)
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 12,832.18 4:06pm ET Down 44.13 (-0.34%)
^DJT DOW JONES TRANSPORTATION AVERAG 5,288.61 4:04pm ET Up 28.35 (0.54%)
^DJU Dow Jones Utility Average 510.26 4:05pm ET Down 2.98 (-0.58%)

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Vidim istjerali ste medvjede, na PD-u zavladalo jednoumlje i odmah pao broj gostiju. Gledam i ne vjerujem. 7000? Izgleda da će moderatori moliti da im se opozicija vrati. Blago rečeno dosadni ste. Odoh i ja u brlog.[tongue]

Kad ćeš već jednom naučiti što taj broj znači.

Ups, čim si rekao da odlaziš, novih 400 gostiju…[lol]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

+1 [thumbsup]

POKRET OTPORA

pozdrav svim medonjama[bye][bye][bye]
[color=blue]
TADIĆ SASTAVIO VLADU
[/color]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/tadic-dogovorio-vladu-sa-socijalistima/386659.aspx

[b]JA SAM BIBER, MORAO SAM PROMJENITI NICK[/b]

Evo malo šta amere muči danas…
Primjećujemo šta je na prvom mjestu.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Vidim istjerali ste medvjede, na PD-u zavladalo jednoumlje i odmah pao broj gostiju. Gledam i ne vjerujem. 7000?
Izgleda da će moderatori moliti da im se opozicija vrati.
Blago rečeno dosadni ste. Odoh i ja u brlog.[tongue]

pazi, pazi
zadnjih 3 mjeseca jednoumlja medveda, pardon drukera na dolje jer samo je jedan medo na forumu, je bilo divno vrijeme, bez jednoumlja

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Zanima me da li će kreatori naše burzovne svakidašnjice ostati dosljedni sami sebi i ponovno jedan dan u sredini tjedna proglasiti crvenim?! Sa malom ogradom za prošli tjedan jer nisam pratio ali ona dva prije toga su bila takova. Nije da sam pesimista nego su mi te njihove muljaže već toliko prozirne da već pomalo po danima možeš provaliti šta će biti. Jedino ako se svi ne upru da odbrane crobi na 4000 u šta lagano sumnjam.
Dan dolje pa tri gore i tako do jeseni.

who dares, wins

Ajd da malo dignem likvidnost.
Vidim da smo prešli 4000. Tako i treba, neka raste. Bolje će padati.[lol] [lol] [lol]
A medvjedi će vam biti najbolji prijatelji, koji će vas čekati.
Tamo dolje, daleko, daleko.
Problem je što u ovom padu, za razliku od prijašnjeg nitko neće htjeti kupovati. Samo prodaja, panika i unezvjereni pogledi.
A krdo u stampedu i dalje hita prema nabujaloj rijeci.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Pišeš li ti stihove opr?

Vi kolega ne shvaćate osnove investiranje, a ono kaže može gore a može i dolje, ne vidim u čemu je problem. Što stalno neke prijetnje? Čemu?[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

@opr

Da si ti pravi medvjed, šutio bi i čekao da se to dogodi.
Medvjedima uopće ne ide na ruku upozoravati investitore na mogući pad.

Drhtavcima, koji žele biti u vlakiću, a zakasnili su s ulaskom, u interesu je ovakav način pisanja…
Medvjedima ne. Drukerima da.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close