Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

126.8$ novi ATH. Geronimo je pričao da će nafta padati. Svaka čast !

Očito da nisi pročitao ovo da će dalje u 2008 cijena nafte padati zbog smanjene od očekivane potražnje od kine indije i Sad

Vaš link

Crni-Ivo: ” http://finance.yahoo.com/futures?t=energy Opa letimo, ali na žalost ekipe u dionicama prema gore a ne prema dole! Danas bi mogli preći 127 $ ” Nafta pomahnitalo raste. Novi ATH? 125.74$ Sve burze padaju u svijetu, malo rastu, sve u svemu stagniraju. Ali hrvatska burza raste ko da ima raketu u guzici. Čak su i Slovenci danas padali.SBI20 -0,27% Po svemu sudeći strmoglavi rast se mora odraziti na ravnotežu. 1/3 ćemo se vratiti. Sigurno. Jer ZSE ne može prkositi unaprijed određenim pravilima. I da, INGRa je dotakla gornji bollinger !!!! A sutra bi mogla donji.

možda i rastemo zbog dividenda HT ???[sealed]

Oil Charts Still Bullish
The Nymex Crude Oil charts are still pointing higher and investors should be looking to buy the dips, according to Sandy Jadeja from ODL Securities. Jadeja also takes a technical look at the Dow and FTSE-100.
Vaš link

Nema promjena trenda kod rasta nafte. Pogledajte video. Slušajte target nafte.[undecid]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

možda i rastemo zbog dividenda HT ???[sealed]

Mos mislit

Euro Stocks End Lower, Credit Agricole Drags
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Tema više nije zanimljiva otkako nema Iveka. [cry]

nisam baš u toku, što je bilo s Ivekom…otišao na Tržiše novca tržit “novac” ?!
[lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sve burze padaju u svijetu, malo rastu, sve u svemu stagniraju.[/b]
Ali hrvatska burza raste ko da ima raketu u guzici.

Kume, mens’ čini da ti taj graf gledaš naopako. Hrvatska burza je pala sa 5300 na 4000, a ne rasla sa 4000 na 5300. Okreni ga na drugu stranu pa ćeš shvatiti da je i dalje sve jeftino i da ima prostora za rast.

ivek123 je dao petama vjetra, još ti da prestaneš strašiti, pa možemo do nekih 4500 u revijalnom tonu. 🙂

Ovo zadnje je naravno šala, samo ti piši po svom nahođenju.

US took freewheeling capitalism to the limits and the wheels came off

Evo jedna tablica za razmisljanje…[thumbsup]

Nafta pomahnitalo raste. Novi ATH? 125.74$ Sve burze padaju u svijetu, malo rastu, sve u svemu stagniraju. Ali hrvatska burza raste ko da ima raketu u guzici. Čak su i Slovenci danas padali.SBI20 -0,27% Po svemu sudeći strmoglavi rast se mora odraziti na ravnotežu. 1/3 ćemo se vratiti. Sigurno. Jer ZSE ne može prkositi unaprijed određenim pravilima. I da, INGRa je dotakla gornji bollinger !!!! A sutra bi mogla donji.

Ma o cemu Vi pisete?

Crobex je pao sa 4270 na 3200 u razdoblju od 5.3. do 14.4. i onda se vratio od 15.4. do 13.5. na 4035,sto znaci kako je padao tako se i vraca,sto je bilo i za ocekivati.

Dok je Crobex padao a svi su drugi indeksi rasli tada niste pisali kako i on mora rast,nego Vam je i tada bilo normalno da pada,a sad se tu kao nesto pozivate na druge indekse.

Ako usporedite Crobex sa drugim indeksima vidjet cete da smo jos daleko iza njih sto se tice oporavka tj. oni su puno manje pali od nas. Usporedite malo koliko smo mi udaljeni od najvise razine a koliko drugi.

Evo Vase poruke od 14.4. kad je Crobex bio na 3200, i tih su dana ostali indeksi rasli ali to Vam tada nije bilo bitno tj. govorili ste da idemo jos dolje.

karlo28: ” Ja sam se danas lijepo nakupovao i to sve malo iznad razina od blokada. Da nema ovih koji prodaju po ovim cijenama nebi ni mi mogli kupovati po istim. [thumbsup] Poznata je ona : Kad svi prodaju kupuj – i kad svi kupuju prodaj [thumbsup] Buducnost ce pokazati tko je u pravu.

” Jesi siguran da neće niže sutra?

Ovu poruku ste poslali 13.2. 22:07h kad je Crobex bio malo iznad 4000

[color=blue]Ali ako mogu primjetiti, koliko moraš biti zdrav u glavi i koliki pacijent moraš biti kad si u cashu i navlačiš sve vrste ZLA na našu hrvatsku ekonomiju i gospodarstvo.
Da pričaš da će svijet otići kvragu, da ćemo ostati siromašni. Navlačeći tako zapravo pričaš protiv svoje države i protiv sustava u njoj.
Tko želi da imamo veću stopu nezaposlenosti, više siromašnih, veće kamate na kredite…….pa očito oni koji su u cashu trenutno.
Meni to i nije baš zdravo[undecid]

Pitanje je da li svi vole hrvatsku i njezin napredak.
Neki bi htjeli ponovo u kameno doba, ali povratka tamo nema.[thumbsup][/color]

I sad ako usporedimo ove dvije Vase poruke:
Kad ste u dionicama brinete o nasem gospodarstvu i ekonomiji,ne mozete se nacuditi kakvih sve ima pokvarenih ljudi dok ste Vi u dionicama,spominjete kameno doba,drzavu ,sustav dok ste Vi u dionicama…….itd,itd

Ali zato kad ste Vi u cash-u:
Onda je sasvim normalno pisati sto negativnije na forumu,bilo koji negativni clanak se treba sto prije objaviti na forumu,ako indeksi u Americi padaju,ako nafta raste – treba se potruditi da se taj pad po 10-tak puta na dan posalje na forum,al to je tada sasvim normalno jer ste Vi u cash-u.

Iz ovog se da zakljuciti da Vam novac nista ne znaci u zivotu,i da nema tih novaca s kojim bi se Vas ugled mogao kupiti. [lol]

Takvih je malo,bravo.

Pozdrav.

PBZ INVESTOR - nikad vise!

Kakva euforija rasta skoro da su svi već zaboravili kako se plakalo i kukalo prije nepuna 4 TJ. Neki već gledaju u crobi prema 4600.
Mene kao početnicu jako zanima jedna stvar a to je sljedeće : tko je tu lud
– ovi što su u chas i priželjkuju zlo da se vrati
– ili ovi što već vide ATPL na 4000

ima li tko kompetentan da mi pojasni ovi neobičnu situaciju

hvala

Kakva euforija rasta skoro da su svi već zaboravili kako se plakalo i kukalo prije nepuna 4 TJ. Neki već gledaju u crobi prema 4600.
Mene kao početnicu jako zanima jedna stvar a to je sljedeće : tko je tu lud
– ovi što su u chas i priželjkuju zlo da se vrati
– ili ovi što već vide ATPL na 4000

ima li tko kompetentan da mi pojasni ovi neobičnu situaciju

hvala

ana,
ovo ti je prvi nick?
btw nema dugo si se smijala za atpl na 3000, dizes target?
[lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2008/05/13/0633006.html

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

New Report

Close