Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kraga:

NALOG OD 53 KOMADA KOJI JE DANAS PROŠAO NA 38300,00 KUNA JUČER JE BIO POZICIONIRAN NA 35760,00 KUNA!

Nije prošao nalog od 53 komada , još uvijek na 38 300 stoji 18 komada na kupnji INGR.

Jel vidite kolega koliko je ovdje zavisti kada INGRA raste.

Onoga na 40 000 kada probije samo nebo je granica.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Nije bio nalog od 53 komada nego puno nalogića od 1-2 komada.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

plavi:

kraga:

NALOG OD 53 KOMADA KOJI JE DANAS PROŠAO NA 38300,00 KUNA JUČER JE BIO POZICIONIRAN NA 35760,00 KUNA!

Nije prošao nalog od 53 komada , još uvijek na 38 300 stoji 18 komada na kupnji INGR.

Jel vidute kolega koliko je ovdje zavisti kada INGRA raste.

Onoga na 40 000 kada probije samo nebo je granica.

Kolega, ja vam to vidim još tamo od 13 000. Nažalost.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na ini transakcija od 500komada!
Al ga se skuplja[cool]

gdje si ti vidio transakciju od 500 komada?

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

Ne sviđaju mi se uopće ove igre sa velikim nalozima na našim građevincima!

To ni dobro![bye]

Nije sve tako sivo.....

Bio je nalog ali je ostalo od njega još 18 komada ali se sada ne vidi jer se ispred njega naslagalo puno malih

valentine:

Bio je nalog ali je ostalo od njega još 18 komada ali se sada ne vidi jer se ispred njega naslagalo puno malih

Ma to su sve pumpaći obični, šta ne lupe po prodaji tih 20 komada na 40 000 i to je to.
Zar ne vide da su brojčano jači?[lol]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

On je istu priču pričao na 5200, 4700 i 3200 tako da ti on nije baš bio potreban a istu priču priča i danas to jest jučer.

Na 5200 baš i nije pričao istu priču.
Onda je drukao na rast svih dionica…
Provrti njegove postove iz prosinca.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Neka baron objasni na nekim dionicama na kupnji nalozi koji iznose 1-2 milijuna kuna ako će crobex padati. Jediono ako on misli da mali kontroliraju crobex a institucionalni investitori.

@ plavi

@SLK

Dečki ko prvi do 10000 postova plaća klopu drugome i meni
jel može ? plavi jel može jer SLK sigurno može pošto je debelo u cash-u?[tongue]

sampras: ” On je istu priču pričao na 5200, 4700 i 3200 tako da ti on nije baš bio potreban a istu priču priča i danas to jest jučer. ” Na 5200 baš i nije pričao istu priču. Onda je drukao na rast svih dionica… Provrti njegove postove iz prosinca.

Tada je slozio onaj svoj cuveni dugorocni portfelj[thumbsup]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

sampras:

On je istu priču pričao na 5200, 4700 i 3200 tako da ti on nije baš bio potreban a istu priču priča i danas to jest jučer.

Na 5200 baš i nije pričao istu priču.
Onda je drukao na rast svih dionica…
Provrti njegove postove iz prosinca.

Ma znam kolega sjećam se ja njegovih postova kada je na 5200 bio uvjeren da će sve rasti.

New Report

Close