Samo je jasna stvar kako su isti ljudi otjerali i Cromana i Iveka (bez obzira sto njih dvojica i nisu imali medjusobnu komunikaciju). Ali ti isti ljudi ili zive u nekim iluzijama ili su preje… igraci pa deru po naivcima vise od onih koje na dan barem 10x spomenu! Cestitam![angry]
Ovu koji se zahvaljuju mole Boga da opet sve padne, evo idi na Belex tamo sve pada[lol]
Da sam bar poslušao Iveka onaj mjesec kada je postao pesimista….
Za tvoj info 100% sam u HR dionicama.
Do pada će doći,sam najveći naivac vjeruje da dionice samo rastu.
Pročitaj malo bolje moj prethodni post.
Belex sam jučer riješio.[lol]
Ljudi dosta vise sa Ivekom, ovo su komentari trgovanja, a ne Ivekovik promisljanja… Ok pogodio je de ce korekcij, al to mu i nije bas bilo tesko s obzirom da cijelo vrijeme zaziva korekciju.. Prognozirao je on i pad sa 3700 nazad na 3200, al od tad je nesto manje aktivan na ovim stranicama[bye][lol]
Belex -3,40%, opa vratilo ga[thumbsup]
Bare
Da sam bar poslušao Iveka onaj mjesec kada je postao pesimista..
Da si poslušao Iveka čekao bi crobex na 2500 pa ti vidi kada bi ga dočekao već šuti i budu sretan što ga nisi poslušao
Da si poslušao Iveka čekao bi crobex na 2500 pa ti vidi kada bi ga dočekao već šuti i budu sretan što ga nisi poslušao
Toliko naivan baš i nisam.[lol]
Ali da sam ga poslušao na 4700 , to bi bila druga priča.
A vidim da su ovih dana svi nekako optimistični.[lol]
Neću to više kvariti.
Svatko ima svoju zabavu.[lol]
Kakvo bježanje… nakon onog abnormalnog rasta jučer normalno je vidjeti pad od 4 %. To nije ništa zabrinjavajuće. .
Istina, ali nije lijepo za vijdjeti.[thumbsup]
sampras:
”
”
Toliko naivan baš i nisam.[lol]
Ali da sam ga poslušao na 4700 , to bi bila druga priča.
A vidim da su ovih dana svi nekako optimistični.[lol]
Neću to više kvariti.
Svatko ima svoju zabavu.[lol]
On je istu priču pričao na 5200, 4700 i 3200 tako da ti on nije baš bio potreban a istu priču priča i danas to jest jučer.
Ljudi, pazite u prometu da netko ne pogazi narančastu mačku[bye]
Vjeko, ako ovo nije spam onda ne znam šta je[embarass]
NALOG OD 53 KOMADA KOJI JE DANAS PROŠAO NA 38300,00 KUNA JUČER JE BIO POZICIONIRAN NA 35760,00 KUNA!
Nije prošao nalog od 53 komada , bilo ih je više po manje količine, još uvijek na 38 300 stoji 18 komada na kupnji INGR.