Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo je jasna stvar kako su isti ljudi otjerali i Cromana i Iveka (bez obzira sto njih dvojica i nisu imali medjusobnu komunikaciju). Ali ti isti ljudi ili zive u nekim iluzijama ili su preje… igraci pa deru po naivcima vise od onih koje na dan barem 10x spomenu! Cestitam![angry]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Ovu koji se zahvaljuju mole Boga da opet sve padne, evo idi na Belex tamo sve pada[lol]

Da sam bar poslušao Iveka onaj mjesec kada je postao pesimista….
Za tvoj info 100% sam u HR dionicama.
Do pada će doći,sam najveći naivac vjeruje da dionice samo rastu.
Pročitaj malo bolje moj prethodni post.
Belex sam jučer riješio.[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ljudi dosta vise sa Ivekom, ovo su komentari trgovanja, a ne Ivekovik promisljanja… Ok pogodio je de ce korekcij, al to mu i nije bas bilo tesko s obzirom da cijelo vrijeme zaziva korekciju.. Prognozirao je on i pad sa 3700 nazad na 3200, al od tad je nesto manje aktivan na ovim stranicama[bye][lol]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Belex -3,40%, opa vratilo ga[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Bare

Da sam bar poslušao Iveka onaj mjesec kada je postao pesimista..

Da si poslušao Iveka čekao bi crobex na 2500 pa ti vidi kada bi ga dočekao već šuti i budu sretan što ga nisi poslušao

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Na ini transakcija od 500komada!
Al ga se skuplja[cool]

Da si poslušao Iveka čekao bi crobex na 2500 pa ti vidi kada bi ga dočekao već šuti i budu sretan što ga nisi poslušao

Toliko naivan baš i nisam.[lol]
Ali da sam ga poslušao na 4700 , to bi bila druga priča.
A vidim da su ovih dana svi nekako optimistični.[lol]
Neću to više kvariti.
Svatko ima svoju zabavu.[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Kakvo bježanje… nakon onog abnormalnog rasta jučer normalno je vidjeti pad od 4 %. To nije ništa zabrinjavajuće. .

Istina, ali nije lijepo za vijdjeti.[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sampras:

Toliko naivan baš i nisam.[lol]
Ali da sam ga poslušao na 4700 , to bi bila druga priča.
A vidim da su ovih dana svi nekako optimistični.[lol]
Neću to više kvariti.
Svatko ima svoju zabavu.[lol]

On je istu priču pričao na 5200, 4700 i 3200 tako da ti on nije baš bio potreban a istu priču priča i danas to jest jučer.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ljudi, pazite u prometu da netko ne pogazi narančastu mačku[bye]
Vjeko, ako ovo nije spam onda ne znam šta je[embarass]

NALOG OD 53 KOMADA KOJI JE DANAS PROŠAO NA 38300,00 KUNA JUČER JE BIO POZICIONIRAN NA 35760,00 KUNA!

Nije prošao nalog od 53 komada , bilo ih je više po manje količine, još uvijek na 38 300 stoji 18 komada na kupnji INGR.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ovaj sa velikim nalozima na IGH je jedan te isti!!!!
I na prodaji i na kupnji!!!!!

Nije sve tako sivo.....

New Report

Close