Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

fazan: ” burajz, jel’ bio ono penal u 29. minuti? ” A gdje, kada?

IGH – INGR

I love the Smell of Profits in the Morning

Živi potop na belex-u, od +12 do -6%, nešto slično kao 1987. godine od -20 do 5%, sad što je bolje ili što bi to trebalo to značiti? Bežanija s belexa?[bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovaj opasno prijeti

INGRA D.D. – INGR-R-A

Kupnje
Cijena Količina

38.300,00 53

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

auuuuu gle transakcije na INGRI … al’ će sad biti komentara …

molim dotične da komentiraju svaku transakciju posebno …[lol] [lol] [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

I sutra naslovnice u novinama, Europa se oporavlja, Amerika raste, Srbija 20 % u tri dana porasla, a gdje možemo mi onda?
Pa gore naravno.
(12.05.)

[color=red]Europa….[/color]
Vaš link
[color=red]Amerika…..[/color]
Vaš link
[color=red]Srbija…..[/color]
Vaš link -6,07%

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Ma ne u zadnja 4 dana rasli su prosječno 20,6 posto, pa normalno da je korekcija…..[thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Evo njega…

Ontopic: Zašto nam danas HT šteka?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

http://finance.yahoo.com/

daj molim te baron da uvrstis i napacenu aziju od potresa i uragana[bye]

Postanite Eu-robovi

plavi: ” Alien: ” Onda napisi Vjeki da te iskljuci jer kolikogod se kome to svidjalo ili ne ali i realbear i ivek1234 su pogodili pad koji smo imali. [wink] ” Ovo nije točno. Pričalo se o 2500 Crobex-a, a to nije niti približno onome što smo imali. ” Pricalo se kojesta: i 3500 i 3200 i 2800. Nebitno jer nitko ne moze pogoditi dno ali njoh 2 su prognozirali grdi pad a mi svi smo se na to smijali. Tko je na kraju bio u pravu? Mislim da ne treba napisati zakljucak. @ sampras – a covjek se valjda zaje… misleci u tom momentu da je dno dosegnuto.

Do pada će doći,to je jedino sigurno.
Koje razmjere će on poprimiti i koliko će trajati to ćemo utvrditi kada ga preživimo.
Ivek je u jednom periodu bio glas razuma i nagoviještavao je pad koji je poljuljao većinu nas.
Hvala mu na tome.
Ivek,skoro uvijek mi je bilo zadovoljstvo čitati tvoje postove.[cry]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Ovu koji se zahvaljuju mole Boga da opet sve padne, evo idi na Belex tamo sve pada[lol]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

auuuuu gle transakcije na INGRI … al’ će sad biti komentara … molim dotične da komentiraju svaku transakciju posebno …[lol] [lol] [lol]

neko je nekog ošišo… [lol]

NALOG OD 53 KOMADA KOJI JE DANAS PROŠAO NA 38300,00 KUNA JUČER JE BIO POZICIONIRAN NA 35760,00 KUNA!

New Report

Close