Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što je ovo prijenos uživo INGRe i IGH.

Evo da se i ja pridružim: Netko je gadno začepio Adris prema gore. 3209 naloga na prodaji na 430 kuna.

Alien:

sampras:

vjeko:

Nevjerojatni ste. Ako nije Baron na tapeti, onda slijedi odavanje počasti Iveku.

Otvorite si na ležerno temu Potpora Iveku123, Ivek123, vrati ili Svi smo mi Ivek123 i tamo nastavite, molim vas

Pa nije ni čudo što je isključio nick pa i ja bih to isto napravio poslije stotine glupostiju koje je napisao a da nije ništa pogodio.

Onda napisi Vjeki da te iskljuci jer kolikogod se kome to svidjalo ili ne ali i realbear i ivek1234 su pogodili pad koji smo imali. [wink]

Da je znao za pad pa ne bi valjda Ivek kupio 300 komada VIRA na 1300.

Nije samo to, već su nakon početka oporavka govorili o još većem padu, svojevremeno.
Umjesto da su kupili tada.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Dosadna utakmica u Savskoj 66. Treneri obiju ekipa odmaraju svoje igrače i očekuju finale lige prvaka koje se ove godine igra na ZSE![smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

Kaj je ovo neka gužva na kupnji Igehaja[shocked][shocked]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Alien:

Onda napisi Vjeki da te iskljuci jer kolikogod se kome to svidjalo ili ne ali i realbear i ivek1234 su pogodili pad koji smo imali. [wink]

Ovo nije točno. Pričalo se o 2500 Crobex-a, a to nije niti približno onome što smo imali.

Pricalo se kojesta: i 3500 i 3200 i 2800. Nebitno jer nitko ne moze pogoditi dno ali njoh 2 su prognozirali grdi pad a mi svi smo se na to smijali. Tko je na kraju bio u pravu? Mislim da ne treba napisati zakljucak.

@ sampras – a covjek se valjda zaje… misleci u tom momentu da je dno dosegnuto.

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe [bye][bye]

http://www.belex.co.yu/ [lol] [lol] [lol] brzo će oni natrag na zaslužene razine!

Jedino mi u plusu jedino pitanje je do kada?

Ista stvar većod petka!

Nije sve tako sivo.....

I na LEDU, i na još nekima…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Za sve štovatelje gospona kauča[wink]

Nebu dobro, fjučersi crveni, potres u Kini, Nikolić se neda, Evropa crvena
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

[lol] [lol]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Belex -6%, jkako su fondovi jučer se zaigrali i sada se iskrcavaju, strašno!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

koji nalog na arnt od 2200 komada ljepo izgleda[thumbsup]

živjeli!!!

burajz, jel’ bio ono penal u 29. minuti?

A gdje, kada?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close