vjeko: ” Korisnik ivek123 nezadovoljan transparentnošću moderiranja i našim radom nas je jučer zamolio da njegov nick isključimo s foruma. ” Oksimoron ?[huh] Zna li netko objasnit ovaj navod ?
Moj lapsus, mea culpa
Nevjerojatni ste. Ako nije Baron na tapeti, onda slijedi odavanje počasti Iveku.
Otvorite si na ležerno temu Potpora Iveku123, Ivek123, vrati ili Svi smo mi Ivek123 i tamo nastavite, molim vas
Pa nije ni čudo što je isključio nick pa i ja bih to isto napravio poslije stotine glupostiju koje je napisao a da nije ništa pogodio.
baskija:
”
Danas ko je uspio prodat na cca +5% najvjerojatnije će moći kupit na kraju dana na 0 i ljepo 5% u đep.
”
Joj daj, kao da je to jednostavno.
Belex -3,10%[thumbsup]
Otrežnjenje je moralo doći!
Ono jučer baš i nije normalno, a tek kada Toma sklopi vladu[bye][bye]
Na Belexu kapitalizacija dobiti, index -2,79%[thumbsup]
oni barem sa +12% od jučer padnu i još su u plusu 10% a mi ste zaboravili one dane +5% euforija pa sutradan u blokadu negativnu naravno!!! pa ti ajde kapitaliziraj dobit[cool][cool][cool]
drhtava_r.:
”
vjeko: ” Korisnik ivek123 nezadovoljan transparentnošću moderiranja i našim radom nas je jučer zamolio da njegov nick isključimo s foruma. ” Oksimoron ?[huh] Zna li netko objasnit ovaj navod ?
”
Moj lapsus, mea culpa
pa on se zbog Vas isključio a ne zbog nas! jasno kao suza, zovite ga neka se vrati i dajte mu ispriku u ime redakcije![lol]
Netko ozbiljno kupuje Ledo i Zvijezdu
Kupnja Ledo
43 13.600,00
Kupnja Zvijezda
50 11.250,00
40 milja prometa do sada, ovo je puno bolje a još smo u plusu 0,87%[thumbsup]
U ovoj situaciji treba biti jaaako oprezan,osjeća se da tržište više nema snage za čvrst i snažan proboj ove linije otpora,mogli bi opet doživit nagli pad (ako ne danas za koji dan,najkasnije tjedan dana)u režiji fondova i opet će biti suza do koljena.Svi krivi,Hanfa,Samodol,vlada što nas nije educirala itd.itd.
40 milja prometa do sada, ovo je puno bolje a još smo u plusu 0,87%[thumbsup]
I još bez da ima prometa na HT-u.
[thumbsup]
sorry avax, pumo stara, gdje god da si bio [wink]
sorry avax, pumo stara, gdje god da si bio [wink]
Ajmo rezimirati:
crni ivo nije avax
avax normalno piše, ali je prodao, sad je u kešu i nervozan
ivek123 je prestao pisati
vjeko izmišlja neke nove izričaje
CROBEX probio 4.000 bez ispaljenog metka
zanimljiv dan, sve u svemu …