Čini mi se da imamo dogovorenu transakciju na Adrisu na 430 kuna. Ili netko želi stiskati prema dolje.
2200 komada na 430 se prodaje. takvi nalozi su prethodnih fdana čiščeni u blok transakcijama (doduše na razini oko 410 kuna).
avax10:
”
vipy: ” daj avax suti,, ne pricaj gluposti, mislim da svako tko zeli radikale u srbiji bas i nije normalan covjek[bye] ” Tražim od moderatora da izrekne javnu opomenu korisniku vipyu zbog bezočnih laži da koristim nick “crni-ivo”, odnosno da su avax10 i crni ivo ista osoba! Neka se provjeri IP adresa ili što već treba i da se dokaže kakva je vipy lažovčina! Stvarno jadno i sramotno! [bye]
”
Molim thread gdje je taj Vipyjev navod
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=909&pg=5187
leda: ” Opet euforija. Moglo bi opet hlađenje.[shocked] ” prodaj………..[lol] [lol] [lol]
Prodajem lagano i opet ulazim u cash. Barem 50%.. INGR danas prodao pola.
Kupovao na 28000.[cool]
Ne znam da li je danas ijedna transakcija na HT-u prošla po asku. Sve po bidu.
Vidi TISK…
Fino ova INGRA ide prema gore, nema baš naloga na prodaji, a kkao bi i bilo na ovim cijenama.
Meni je i dalje nevjerojatno da netko to prodaje po ovim cijenama, pogotovo nakon onakvih izvješća prvo za kraj godine, a sada i za 1. kvartal.
Kupnja i na ovim razinama jača od prodaje.
Praktički jedina veća prodaja je na 40 000 – 21 komad.
nakupovao se [rolleyes]
Tako to biva na kraju!!![lol]
Nego da ponovim pitanje, tko je ono rekao da što možemo očekivati od INE?
Svaka čast onima koji imaju Atlansku,Inu….( nažalost nemam).
Nadam se da će konačno i moj Končar ,Ledo i Belje potegnuti.
No jeste li primjetili discilinu na ADRS-u. Nitko se ne postavlja ispod naloga na 430 kuna (2200 komada na prodaji).
Čak se počeo i grickati malo. [thumbsup]
I dalje se potvrđuje moja teza da na forumu nema više od deset aktivnih forumaša i svaki sa svojih 20 dodatnih nickova, također, i ona da ljudima treba vođa, jednostavno ne znaju sami.
No, ZABA se ruši, zadnja 474 kuna[angry]