Krenula ATPL, ZVZD i INA..vidjet cemo di ce se zaustavit[proud]
vjeko:
”
Alo, tema je komentari trgovanja. Kaj Baron trguje sa svojim organima pa ga stalno prozivate?
”
Slažem se!
Postoje i drugačija mišljenja, koja bi trebalo bar uvažavati!!!
Gdje nam je Ivek???? Fali malo crnjaka! Ovo predobro ide gore! Ivek napiši nam nešto! [wink]
lijepo čišćenje na ini[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Tko je ono rekao na forumu da što možemo očekivati od INE, nek se sam javi, da ga kaznimo[lol]
Pa hebo vas baron, vidite li vi ATPL???
Prekrašno! [lol]
JDPL i ULPL isto prilično aktivni danas. Ah,da je bar svaki dan ovako. [thumbsup]
Ne bi li bar ERNT trebao malo odraditi, ako ništa, a ono zbog super dividende…[shocked]
Opet euforija. Moglo bi opet hlađenje.[shocked]
prodaj………..[lol] [lol] [lol]
daj avax suti,, ne pricaj gluposti, mislim da svako tko zeli radikale u srbiji bas i nije normalan covjek[bye]
Tražim od moderatora da izrekne javnu opomenu korisniku vipyu zbog bezočnih laži da koristim nick “crni-ivo”, odnosno da su avax10 i crni ivo ista osoba! Neka se provjeri IP adresa ili što već treba i da se dokaže kakva je vipy lažovčina!
Stvarno jadno i sramotno! [bye]
vipy: ” daj avax suti,, ne pricaj gluposti, mislim da svako tko zeli radikale u srbiji bas i nije normalan covjek[bye] ” Tražim od moderatora da izrekne javnu opomenu korisniku vipyu zbog bezočnih laži da koristim nick “crni-ivo”, odnosno da su avax10 i crni ivo ista osoba! Neka se provjeri IP adresa ili što već treba i da se dokaže kakva je vipy lažovčina! Stvarno jadno i sramotno! [bye]
Molim thread gdje je taj Vipyjev navod
Kairos: ” vjeko: ” Alo, tema je komentari trgovanja. Kaj Baron trguje sa svojim organima pa ga stalno prozivate? ” Slažem se! Postoje i drugačija mišljenja, koja bi trebalo bar uvažavati!!! ” Gdje nam je Ivek???? Fali malo crnjaka! Ovo predobro ide gore! Ivek napiši nam nešto! [wink]
Zajednico,
Korisnik ivek123 nezadovoljan transparentnošću moderiranja i našim radom nas je jučer zamolio da njegov nick isključimo s foruma.