pozdrav
ovo je bilo ocekivano da ce u sijecnju biti rasta, uvijek je rast u sijecnju (postoji cak neki izraz, ali ga se ne mogu sjetiti), samo sto nije bio ocekivan u ovolikoj mjeri
samo me strah da nije prenapuhano, pa da to dovede do neke mini korekcije (tako je bilo prije par god. ako se ne varam)
pozdrav
Navodno da 4 slovenska fonda kupuju dionice KOEI . Danas nema nove prodaje na KOEI što znači da će kupci morati dignuti letvicu prema 800.
pozdrav ovo je bilo ocekivano da ce u sijecnju biti rasta, uvijek je rast u sijecnju (postoji cak neki izraz, ali ga se ne mogu sjetiti), samo sto nije bio ocekivan u ovolikoj mjeri samo me strah da nije prenapuhano, pa da to dovede do neke mini korekcije (tako je bilo prije par god. ako se ne varam) pozdrav
prije dvije godine je bio znantni pad krajem veljače, ali to je bilo zbog izlaska švedskih fondova uglavnom.
ne kuzim kupnju koja se naredala na AMDN kaj ne kuze da zadnjih mjesec dana nis ne prolazi po kupovnoj vec po prodajnoj?
Tu ih i čekamo, za sada.
Ja idem van tek kada budu i oni izlazili.
mreich: ” Tu ih i čekamo, za sada. ” Ja idem van tek kada budu i oni izlazili.
Također kolega
Gledajte ADPL . Slatka ima povlaštene informacije, a ne želi ih podijeliti sa mnom. Kucilo , mogu li naručiti jedno mučenje ?
LEDO probio 5000, sljedeča stanica 6000. Danas sam zaokružio brojku s 16 kom na 4950.[smiley2]
Kupnja – LEDO-R-A
5 5.002,00
3 5.001,00
21 5.000,00
6 4.940,00
26 4.810,02
Prodaja – LEDO-R-A
3 5.550,00
3 5.600,00
7 5.630,00
50 5.900,00
80 6.000,00
ne kuzim kupnju koja se naredala na AMDN kaj ne kuze da zadnjih mjesec dana nis ne prolazi po kupovnoj vec po prodajnoj?
Ne kuze oni da nema slabih rukica, samo teba pokupiti sto ima…