a gle ovo…. Srbija -Radilikali(izvjesno) Kosovo -problemi (izvjesno) Hrvatska -inflacija (izvjesno)[bye][bye][bye][bye]
ATPL, TNPL, JDPL, ULPL – njima za poslavanje svejedno
AMERIKA-završila u plusu
AZIJA-uglavnom sve u plusu
AUSTRALIJA-svi u plusu
EUROPA-otvaraju u plusu izuzev švicaraca(oprez)[lol]
HRVATSKA-opvara u plusu a kako dalje, javit će nam analitičari do podne[proud]
Kairos:
”
a gle ovo…. Srbija -Radilikali(izvjesno) Kosovo -problemi (izvjesno) Hrvatska -inflacija (izvjesno)[bye][bye][bye][bye]
”
ATPL, TNPL, JDPL, ULPL – njima za poslavanje svejedno
Nisu baš oni toliko imuni na svjetka zbivanja, ako su malo odmaknuti od dir. utjecaja regije… mada dak se zna da kod nas dionice padaju i rastu selektivno…[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
a gle ovo….
Srbija -Radilikali(izvjesno)
Kosovo -problemi (izvjesno)
Hrvatska -inflacija (izvjesno)[bye][bye][bye][bye]
može!
@ baron
daj linkove : amerika, azija, evropa, nafta…
ili ne mijenjam potpis
i da, daj još navedi koliko tjedana uzastopno rastemo pa je vrijeme za pad ali samo zbog toga
sve to probaj podvuć sa debelo crvenim boldom
nemoj past ispod 50 postova danas (brojim ti )
Kairos i ljudi poput tebe iz večernjeg lista sve bi učinili da postanu zanimljivi ljudima pa bar i na trenutak. Pa nisu koštunica i Nikolić predsjenici srbije već tadić. Pa kaj ti stvarno misliš da će tadić dati mandat za sastavljanje vlade njima dvojici prije nego sebi, moš mislit. A ja mislim da on itekako može bolje trgovat s sps-om nego ostala dvojica. [thumbsup][thumbsup]
Kairos i ljudi poput tebe iz večernjeg lista sve bi učinili da postanu zanimljivi ljudima pa bar i na trenutak. Pa nisu koštunica i Nikolić predsjenici srbije već tadić. Pa kaj ti stvarno misliš da će tadić dati mandat za sastavljanje vlade njima dvojici prije nego sebi, moš mislit. A ja mislim da on itekako može bolje trgovat s sps-om nego ostala dvojica. [thumbsup][thumbsup]
Kolega, ma želje su jedno a realnost drugo…
tadić jednostavno nema rješenja.
Neće Čeda i Slobini zajedno….[bye][bye]
Malo matematike nije na odmet!
Potpuna istina kolaga, ali znamo kaj to znači- NOVI IZBORE!
Pusti burzu pusti dobit, pusti sve želimo Tadića na vlasti jer sa ovim luđacima nikad neznaš[lol] [lol] [lol]