Futuresi tonu. Blizu nule su.[undecid] INGRA ponovno iskrcavanje.[undecid] Tresnut će ko kruška od dno kad krene. [color=red]Šta ako radikali slože vladu???[/color]
cisto sumnjam jer tadic daje mandat [lol]
iako to ne bi bilo tako lose jer sada smo zaista zadnja rupa na svirali u regiji.
veci ce biti ROI u Srbiji i dobar dio kapitala, pa i hrvatskog ce pobjeci u Srbiju..
stalni rast uz mali promet, kaj bi vi,pa brže rastemo nek smo padali , tri mjeseca pada je bilo,ja sam zadovoljan s rastom,polako al sigurno[thumbsup]
Baron: ” Futuresi tonu. Blizu nule su.[undecid] INGRA ponovno iskrcavanje.[undecid] Tresnut će ko kruška od dno kad krene. [color=red]Šta ako radikali slože vladu???[/color] ” cisto sumnjam jer tadic daje mandat [lol] iako to ne bi bilo tako lose jer sada smo zaista zadnja rupa na svirali u regiji. veci ce biti ROI u Srbiji i dobar dio kapitala, pa i hrvatskog ce pobjeci u Srbiju..
nije da se ne bavim tom mislju….
alfa8: ” rast uz mali promet – dobar znak, [thumbsup] ” ponovno, to nije nikakav znak…. da je veliki promet to bi bio dobar znak
e za one što ne znaju..mi smo narasli zadnji mjesec uz koliko toliko solidan promet..al Ameri i Eur…rasli uz, za njih, skroz mali promet
stalni rast uz mali promet, kaj bi vi,pa brže rastemo nek smo padali , tri mjeseca pada je bilo,ja sam zadovoljan s rastom,polako al sigurno[thumbsup]
Ma kaj se obazireš na njih!
Pričaju kak njima odgovara![bye]
Pitanje za moderatore..kad se uvede funkcija ignore i ja recimo ignoriram Barona, dali cu vidjet njegove postove, ako ga je citirao netko treci kojeg ne ignoriram, ili cu vidjet odgovor nekog treceg na nevidljivi citirani post ?
Unaprijed hvala za odgovor.
Evo za Barona, kad već neće da posta, Ameri otvorili u zelenom.
To je njemu jako bitno.
Nasdaq u zelenom, S&P u zelenom, DOW u zelenom.
[kiss]
Pitanje za moderatore..kad se uvede funkcija ignore i ja recimo ignoriram Barona, dali cu vidjet njegove postove, ako ga je citirao netko treci kojeg ne ignoriram, ili cu vidjet odgovor nekog treceg na nevidljivi citirani post ? Unaprijed hvala za odgovor.
To još detaljno razrađujemo pa vam trenutačno ne možemo precizno odgovoriti na pitanje
Futuresi tonu. Blizu nule su
[lol]
Evo za Barona, kad već neće da posta, Ameri otvorili u zelenom.
To je njemu jako bitno.
Nasdaq u zelenom, S&P u zelenom, DOW u zelenom.
[kiss]
Slabo je to buraz, ali uz to nafta se vraća nazad prema 125$[undecid]
Srbi 13 % u plusu danas… [shocked][shocked][shocked]
***obrisano***sa biznis investora, na pregledu stavljaju da je belex samo 2,33% u plusu??
namjerno ili njihov česti previd i aljkavost??