Crni Ivo, bolje uzmi kojeg brodara dok je navrijeme [lol]
e to si mu dobro rekao
GERONIMO:
”
Nafta pocela padati ko kamen 124.46$
”
Biti će nafte i ispod 100 dolara uskoro[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ispravak netocnog navoda 123.90$[lol]
Društvo IGH d.d. dostavilo je obavijest da je u prvom kvartalu 2008. godine ostvario poslovne rezultate u skladu s planom. Ukupni prihodi ostvareni su sa 159 milijuna kuna, a rashodi sa 137 milijuna kuna tako da je IGH ostvario dobit od 22 milijuna kuna. Rezultati poslovanja IGH grupe također su na razini plana i biti će dostavljeni Burzi u zakonskom roku.
[thumbsup]
GERONIMO:
ovo što su izveli sa cijenom nafte na razini svjetske špekulacije graniči s dobrih ukusom
bit će jeftinije nafte al mi se čini da će se bogatima vratiti ovo napuhivanje kao jedan veliki bumerang
mene ne brine puno bicikl vozi punom parom a i tope se kalorije koje se nakupe pred monitorom
Biti će nafte i ispod 100 dolara uskoro[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Da biti će. Godinama su štopali naftu da ne ode iznad 100$, sad neslućeno ie prema 200$ , vjeruj mi.
[thumbsup]
Normalno je da će malo nafta sada pasti jer je od 120 do 126$ doletjela u par dana. Ali srednjeročno neće padati.
Crni Ivo, bolje uzmi kojeg brodara dok je navrijeme [lol]
polako ima vremena!
čemu žurba, kaj su strani investitori stigli na crobex?
ja ču se ukrcat ako Vi i plavi obečate da ćete dignut cijeli crobex svojim milrd [lol] [lol] [lol] a do tada čekam.
Strpljen spašen.
Ljudi osim svih loših stvari koje se događaju u Hrv i oko nas, plus loša izvješća a na kraju nema sviježeg kapitala, pa kaj će Ivek i baron i ja sami podignuti index?
valentine: ” Nema panike, idemo dalje!!![thumbsup] ” ako ovako nastavimo nećemo daleko. Prodaja je i dalje jaka, malo se skriva ali čim se bilo di pojavi nešto veće plane ko baklja. Sve u svemu ja još ne vidim ništa pozitivno. Ušli smo u NATO ali stranog kapitala nema 🙁
fondovi prelaze u srbiju? strani kapital ulazi u srbiju?
iako ne trgujem vec neko vrijeme nije mi drago da se to desava.
danas je mali promet uz poraz radikala, smrdi.
Futuresi tonu.
Blizu nule su.[undecid]
INGRA ponovno iskrcavanje.[undecid] Tresnut će ko kruška od dno kad krene.
[color=red]Šta ako radikali slože vladu???[/color]
valentine:
”
Nema panike, idemo dalje!!![thumbsup]
”
ako ovako nastavimo nećemo daleko. Prodaja je i dalje jaka, malo se skriva ali čim se bilo di pojavi nešto veće plane ko baklja. Sve u svemu ja još ne vidim ništa pozitivno. Ušli smo u NATO ali stranog kapitala nema 🙁
Ispravak netocnog navoda: dobili smo pozivnicu za NATO a u njega upadamo u travnju 2009.
rast uz mali promet – dobar znak, [thumbsup]
ponovno, to nije nikakav znak…. da je veliki promet to bi bio dobar znak