dobivam dosta para slijedeci tjedan od HT, ima ko kakvu preporuku,
Ivana?[huh] [wink]
– Ivek što mi preporučuješ ? Na čemu bih mogla najviše zaraditi ?
– pomozi mi malo, još mi glava nije bistra za kvalitetno razmišljanje.
Pozdrav !
ivana srićo, mogu li ti ja nešto preporučiti….[wink]
dobivam dosta para slijedeci tjedan od HT, ima ko kakvu preporuku, Ivana?[huh] [wink]
Novo odijelo..
Nove cipele, pogledaj se skroz su ti u raspadu.
Par novih kosulja.
I putovanje za 2 na Bora Bora.
Sta ce ti dijonice vise, treba malo odmora.
vipy: ” dobivam dosta para slijedeci tjedan od HT, ima ko kakvu preporuku, Ivana?[huh] [wink] ” Novo odijelo.. Nove cipele, pogledaj se skroz su ti u raspadu. Par novih kosulja. I putovanje za 2 na Bora Bora. Sta ce ti dijonice vise, treba malo odmora.
najbolsa preporuka[wink]
samo sto cemo s 500-700 milijuna novih kuna na burzi [sad]
dobivam dosta para slijedeci tjedan od HT, ima ko kakvu preporuku,
Ivana?[huh] [wink]
– a tek koliko meni sjeda.
– ništa, brojićemo ih kao Ivek i strpati u jastuk na kojim ćemo sjediti.
– uvjek je najbolje svoj novac imati kraj sebe, jel tako gospon Ivek ???
Pozdrav !
Baron:
”
Polančec traži veće kamate na kredite za aute i stanove
Business.hr
12.05.2008 10:21
Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec izjavio je da je od guvernera Rohatinskog zatražio uvođenje destimulativne kamatne politike na potrošnju, tj. za kupnju automobila, plovila i stanova te za nenamjenske kredite, piše Večernji list.
Vaš link
”
Da je tip glup to sam znao, ali brate mili da je toliki idiot… Pa o cemu on prica, ljudi danas u 30ima zive s roditeljima jer si ne mogu priustiti stan a on bi jos dizao kamate na kredite za kupnju stana… Pa danas vec s ovim kamatama kupis sebi jedan stan a jedan stan i auto banci…
Pametan čovjek, koji samo hoće spriječiti da hrvati žive iznad svojih mogućnosti.
Ali na žalost hrvati neće prestati sumanuto dizati kredite za svaku sitnicu.
vipy: ” dobivam dosta para slijedeci tjedan od HT, ima ko kakvu preporuku, Ivana?[huh] [wink] ” – a tek koliko meni sjeda. – ništa, brojićemo ih kao Ivek i strpati u jastuk na kojim ćemo sjediti. – uvjek je najbolje svoj novac imati kraj sebe, jel tako gospon Ivek ??? Pozdrav !
jedino ako ce jastuk biti na terasi s pogledom na more [thumbsup]
ne znam kako ce to cash-ionicarima pomoci
ivana srićo, mogu li ti ja nešto preporučiti….[wink]
– sigurno bi bilo bolje davati kvalitetne preporuke, nego se tu prepucavati s investitorima tipa ulagača kako ih ja od milja nazivam, majmunima.
– s kvalitetnim preporukama sigurno dolazi i kupnja, a kupnja nam diže cijene dionica, a i crobex (jer neki virtualno i to kupuju).
Pozdrav !
Uf koji udar po bidu na ATPL. Zamalo pa ode obrana.[undecid]
Evo upravo otišla obrana od 500 kom na bidu??????
Ukupno 700 kom po bidu ukupno.