Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi kakav rast o čemu bulaznite konstantno smo padali.

Pa travanj smo završili crveno.

Svibanj je tek počeo imamo tek mali porast.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ali rast vec dugo traje dakle sto bi trebalo uslijediti? [wink]

Za početak, ovo:

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Promet na TISK-u 2 soma kuna..
Koji je razlog takvoj nelikvidnosti posljednjih dana na ovoj dionici ?[sealed]

p.s.za daltoniste..strelica prema gore oznacava rast, prema dolje, pad
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Saladin: ” može li mi netko reći koliki je kod njih dnevni promet u prosjeku … u eurima ili kn? ” Kako kad… evo prošli tjedan je najviše bilo u petak – oko 9,25 milja eura. U ponedjeljak je bilo samo 580.000 eura. Prošlotjedni prosjek je otprilike 4,3 milje eura. BTW stvarno se ovakav rast u jednom danu ne viđa svaki dan – 12,6 % trenutno, oni valjda nemaju nikakvih blokada niti ograničenja u trgovanju.

hvala, …

Cookie Monster

Ljudi kakav rast o čemu bulaznite konstantno smo padali.

Pa travanj smo završili crveno.

Svibanj je tek počeo imamo tek mali porast.

Upravo tako, još smo toliko nisko sa cijenama, da prostora za rast ima napretek.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

You either do it right or you get eliminated!

http://finance.yahoo.com/indices?e=futures

Ola, mogli bi futuresi u minus do otvaranja.[undecid]

Imam ja jednu za Crobex: “Tko visoko leti, nisko pada”[thumbsup]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Zamislite sta bi bilo da su Srbi potpisali ulazak u NATO di bi zavrsili…A mi kad smo usli nas su ubijedili da to nije dobro pa da zato padamo.

Polančec traži veće kamate na kredite za aute i stanove
Business.hr
12.05.2008 10:21

Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec izjavio je da je od guvernera Rohatinskog zatražio uvođenje destimulativne kamatne politike na potrošnju, tj. za kupnju automobila, plovila i stanova te za nenamjenske kredite, piše Večernji list.
Vaš link

Olimpijske igre ubrzat će rast cijena nafte?
Business.hr/Hina
12.05.2008 11:18
Olimpijske igre 2008. koje se od 8 do 24. kolovoza održavaju u Pekingu potaknut će snažan rast kineske potražnje za energentima te prijete poticanjem daljnjeg rasta svjetskih cijena sirove nafte sa sadašnjih rekordnih razina, upozoravaju analitičari.
Vaš link

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Nikako dotaknuti 4000bodova.
Nesviđa mi se to.[cry][cry][cry]

Joj kako je lijepo uključiti kompjuter i vidjeti koliko se je novca zaradilo spavajući.
– samo imam dojam kako se ovdje prati jedna druga burza a ne naša.
– ali i naša lijepo raste.

– ovaj rast mi je posebno drag za sve one u kešu, pogotovo za one koji su prodavali s -40%.
– nažalost i ja imam jednu manju poziciju u kešu.
– obično je sada najjeftinije, znači do kraja dana može samo rasti.
– e sada bih morala nešto na brzinu kupiti.
– Ivek što mi preporučuješ ? Na čemu bih mogla najviše zaraditi ?
– pomozi mi malo, još mi glava nije bistra za kvalitetno razmišljanje.
Pozdrav !

Polančec traži veće kamate na kredite za aute i stanove
Business.hr
12.05.2008 10:21

Potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva Damir Polančec izjavio je da je od guvernera Rohatinskog zatražio uvođenje destimulativne kamatne politike na potrošnju, tj. za kupnju automobila, plovila i stanova te za nenamjenske kredite, piše Večernji list.
Vaš link

Da je tip glup to sam znao, ali brate mili da je toliki idiot… Pa o cemu on prica, ljudi danas u 30ima zive s roditeljima jer si ne mogu priustiti stan a on bi jos dizao kamate na kredite za kupnju stana… Pa danas vec s ovim kamatama kupis sebi jedan stan a jedan stan i auto banci…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close