A mi bi mogli testirat granicu od 4000 sutra ako dodu solidna izvjesca, ako ne i danas.
Ajme , pa što je ovo Belex u plusu 9,64 %?!
Pa srbi su u tri dana porasli, koliko je to ca. 17 %?!
A što vi u cashu čekate?
Da padne burza, koji je sad razlog?
Nafta?[kiss]
Nema kruha od pretjerivanja…..
Hladna glava….
Nakon euforije u Srbiji, slijedi i kod njih otrežnjenje…
Pa dobit će istu vlast koju su i imali…
Ili ne[wink]
Ajme , pa što je ovo Belex u plusu 9,64 %?! Pa srbi su u tri dana porasli, koliko je to ca. 17 %?! A što vi u cashu čekate? Da padne burza, koji je sad razlog? Nafta?[kiss]
čudi me da se crobex drži ovako dobro pored srbije ,
Belex +12,19 %
pazi kretenluka, a Tadić još nije formirao vlast – Nikolić i Koštunica zajedno imaju više od Tadića, sve ovisi o Miloševićevim socijalistima i kome će se priklonit
Nema razloga, argumenti su na strani kupnje i rasta. BTW belex preko 11% rasta.[thumbsup]
Belex +12,31%. Nevjerojatno.
valentine: ” Nema razloga, argumenti su na strani kupnje i rasta. BTW belex preko 11% rasta.[thumbsup] ” Belex +12,31%. Nevjerojatno.
može li mi netko reći koliki je kod njih dnevni promet u prosjeku … u eurima ili kn?
valentine:
”
Nema razloga, argumenti su na strani kupnje i rasta. BTW belex preko 11% rasta.[thumbsup]
”
Belex +12,31%. Nevjerojatno.
Pa kako i nebi!!!
Kosovo riješeno…..
Snažna ekonomija…….
Bilo bi čudno da je drukčije[bye]
Otkako smo probili 1%plusa u par minuta smo nabili četvrtinu ukupnog prometa, a međedi još stoje u čeki[lol]
Belex +12,19 % pazi kretenluka, a Tadić još nije formirao vlast – Nikolić i Koštunica zajedno imaju više od Tadića, sve ovisi o Miloševićevim socijalistima i kome će se priklonit
je, da i Milanovic je tako govorio.
Drma se po INGRI…
valentine: ” Nema razloga, argumenti su na strani kupnje i rasta. BTW belex preko 11% rasta.[thumbsup] ” Belex +12,31%. Nevjerojatno.
može link kolega?
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=a7hzI3Afo.mg&refer=home
European Stocks, U.S. Futures Advance; Most Asian Shares Rise
Barone, zašto ne pejstaš ovakve tekstove na forum?
Black Lord:
”
Belex +12,19 % pazi kretenluka, a Tadić još nije formirao vlast – Nikolić i Koštunica zajedno imaju više od Tadića, sve ovisi o Miloševićevim socijalistima i kome će se priklonit
”
je, da i Milanovic je tako govorio.
Drma se po INGRI…
A i Zaratustra…