Gledam INU i šta se događa, kupovali masovno na cca 2050 kn i sad su u roku par dana digli
na 2500 kn, rastu udjeli u fondovima malo će se friške love vratit i onda opet masovna prodaja
ovima sa friškom lovom. I tako se u krug vječito vrte nemoćni i nespremni za virtualni svijet.
Saladin: ” meni nije jasno šta se je postiglo rušanjem crobexa, pa prometni su bili jadni … nit se netko natovario nit se netko istovario. ” Pa da na mizernim prometima je popucala hrpa margina. Strašno.
ako je to cilj onda je glup i nema neku svrhu
ATPL jednom stepenicom kročio na 2.900 kuna[thumbsup]
Hocemo i mi malo kao nasi susjedi!? +11,92%.
„Сервирана је прича да су ово пресудни избори и зашто би бирачи томе поверовали, када су то трећи пресудни избори за годину дана”, рекао је Павловић РТС-у.
ovo sam skinuo sa portala politika pa vas eto molim da svi procitate ovu recenicu i da mi vise ne se..te sa nekakvim presudnim izborima u tamo nekoj drzavi
ovo se odnosi i na razne politikante i analitikante koji citaju ovaj forum
mislim da je danasnji dan dobar pokazatelj gdje je trend ucrtan[thumbsup]
ČARUGA: ” Saladin: ” meni nije jasno šta se je postiglo rušanjem crobexa, pa prometni su bili jadni … nit se netko natovario nit se netko istovario. ” Pa da na mizernim prometima je popucala hrpa margina. Strašno. ” ako je to cilj onda je glup i nema neku svrhu
Ma nema tu cilja.
To je hrpa tatine love koja je nekima očito hoby.
Igraju se djeca.
Belex +11,92%
Ajme , pa što je ovo Belex u plusu 9,64 %?!
Pa srbi su u tri dana porasli, koliko je to ca. 17 %?!
A što vi u cashu čekate?
Da padne burza, koji je sad razlog?
Nafta?[kiss]
meni nije jasno šta se je postiglo rušanjem crobexa, pa prometni su bili jadni … nit se netko natovario nit se netko istovario.
To ti misliš, istovarili su se insajderi na ATH. Sjeti se samo Lukovića i članova uprave i nadzornog odbora INGRE. I to je ono što znamo jer se radi o članovima uprave pa se moralo objaviti na ZSE. Šta misliš da nisu takvi prišapnuli svojim frendovima što se planira s CROBEX-om? Naravno da to nije bio istovar u smislu da se nešto promjenilo u vlasničkoj strukturi ali su odlikaši uzeli milijune i poslije birali na rasprodaji[wink]
Nema razloga, argumenti su na strani kupnje i rasta.
BTW belex preko 11% rasta.[thumbsup]