Molim Vas za kratkoročnu prognozu, jer dugoročni investitori ne čitaju ovaj foruma ma kolko mi pričali o tome
Evo ja ću ti reći, s obzirom na jučerašnji dobar ishod izbora u Srbiji, s time da se od proglašenja Kosova znalo da se neće ništa bitno dogoditi, s obzirom da premarket na kojem se ništa ne vidi za sada, ovo je dugoročno jako pozitivno te smatram da će isto pozitivno se odraziti na naše tržište ali i na regiju.[thumbsup]
Možda sam skeptičan prema današnjem rastu. Ali ja ne vidim po nalozima za kupnju i prodaju da ćemo danas baš previše rasti.[undecid][undecid][undecid][undecid]
Slažem se, evo ja ću predvidjeti +2%.
Europa u zelenom, Tadić pobjedio, jel može bolje?[thumbsup]
Europa je lagano u crvenom.
Tadić još nije formirao vlast, i u članku kojeg sam stavio prije, se vidi da će biti problema na formiranu vlasti, i da je Nikolić najavio ponavljanje izbora, Mogućnost kreditne krize u hrvata.
Nafta ide gore, WALL stret je zabrinut.
Predviđam danas , ako INA ne potegne, -1% do -1,5%
Ono što se sada dešava je tzv. prividno stvaranje velike prodaje na većini dionica, izgleda loše, no, to su stari trikovi, treba pričekati samo otvaranje koje će odrediti put daljnjeg kretanja tržišta.[thumbsup]
Možda sam skeptičan prema današnjem rastu. Ali ja ne vidim po nalozima za kupnju i prodaju da ćemo danas baš previše rasti.[undecid][undecid][undecid][undecid]
ja očekujem još jedan dosadan dan [undecid]
Na ATPL povučeni nalozi s prodaje, kupnja ojačala.[thumbsup]
matrix90: ” Da li znaš možda koji stručan izraz ili si samo još jedna luda iz naroda? ” Idem pitati Vjeku što misli o ovome što si napisao. [thumbsup]
Samo govorim činjenice, a to su da nemaš osnove osnova u tehničkoj i fundamentalnoj analizi, ne razumiješ se u tržišna kretanja…
Ukratko, ne mislim trošiti riječi na tebe, jer naprosto, kao što je blueman jučer rekao; NEMAŠ POJMA.
Pomiri se s istinom, a možda ti doniram koju IGH, pošto si tamo lipario za par 100 k gore/dolje.
Pozdrav,
čitam kaj pišete i imam jedno pitanje.
Oke Tadić je dobio izbore i to bi trebalo biti dobro, ali ako su fondovi prodavali prošli mjesec i ako mirovnici nisu kupovali tko je?
Mali?
Dali su mali digli toliko burzu, ako jesu tko će onda sada dalje dizat?
Sumljam da će fondovi rokat po ask-u[cool][cool]
Zato očekujem puno dosade ovdje, možda rano jutarnji plus a onda opet spavanje