Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zbilja je ova niskost danas na forumu za zbljuvati se.
****obrisano***

Takvu brigu za tuđi novčanik nisam još vidio…….??????????????

Također sam zadivljen njihovom “brigom” za druge..
A tu i tamo si pomislim, ako su se iskrcavali kad su vikali up up, kaj im je na pameti, kad vicu down down[rolleyes]

CASH, ZVZD, ATPL, LEDO, PTKM, MRSK. Hic Rhodos, hic salta !!!!

Samo mala napomena-standardna greska mjerenja zbog lošeg načina prikupljanja i standardna devijacija uzorka nisu sinonimi te nemojte brkati dva pojma. Isto tako teoretski standardna devijacija je mjera rizika, te većom sklonosti riziku prihvaćate i veća odstupanja od srednje(forecastirane) vrijednosti. As simple as that. Statistika da bi postala dobar alat predviđanja treba desetke godina rada i usavršavanja………

Bibić,
hvala na pojašnjenju…za rizik ulaganja znam da se mjeri standardnom devijacijom i koeficijetom varijacije..
standardna devijacija je kod rizika disperzija rezultata kod povrata na očekivanu vrijednost…
i dalje ostajem pri tome da statistički pokazatelji raznih državnih institucija često daju varljiv rezultat….konkretno u strane turiste u RH ubrajaju se i hrvatski (i BH-hrvatski) gastarbajteri na odmoru a oni su dolazili i tijekom rata.to je otprilike kao i godišnji broj unesrećenih na hrvatskim cestama (čime zaključujemo da su Hrvati divlji i nemarni vozači), a u tom broju preko polovicu ćine Česi i ostali.
Statistika je točan zbroj netočnih podataka iako često njeni segmenti i pomažu pri odlučivanju.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ludlum: ” Takvu brigu za tuđi novčanik nisam još vidio…….??????????????” Također sam zadivljen njihovom “brigom” za druge.. A tu i tamo si pomislim, ako su se iskrcavali kad su vikali up up, kaj im je na pameti, kad vicu down down[rolleyes]

Ma nek viču šta oće.

Ali brate 30 postova dnevno u 30 boja sve na istoj temi.

To je prebrutalno.

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ma nek viču šta oće.

Ali brate 30 postova dnevno u 30 boja sve na istoj temi.

To je prebrutalno.

Buraz, ti još nisi shvatio da je ova tema za ispucavanje, i da se tu manje modeiraju postovi.
Da se ovo piše na drugim temema brisali bi se postovi.
Kuiš.[wink]

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

ČARUGA: ” Ma nek viču šta oće. Ali brate 30 postova dnevno u 30 boja sve na istoj temi. To je prebrutalno. ” Buraz, ti još nisi shvatio da je ova tema za ispucavanje, i da se tu manje modeiraju postovi. Da se ovo piše na drugim temema brisali bi se postovi. Kuiš.[wink]

Ja bi ipak više voljela da se ispucavaš negdje drugdje jer sa ovakvim tvojim ponašanjem a još i nekih drugih forumaša, tema a sa time i forum samo gube…i nemoj mislit da si jedini koji nešto zna jer pišeš toliko poruka na dan jer ima ovdje ljudi, koji imaju nešto pametno za reči ali odustaju, kad vide ovakva bezvezna ispucavanja, koja nikome ne bi bila na čast…kužiš[wink]

[emo_cool]

Pa i onima koji imaju tako malo iskustva je jasno kaj se danima piše po forumu…… Pa piše se ono što su im nadređeni rekli jer im odgovara da kupuju i to sad jeftino…. Puno likova su radnici u bankama ili brokerskim kućama,fondovima i samo iznose taktiku koja im odgovara.Koji je to šljam…….. Takvu brigu za tuđi novčanik nisam još vidio…….?????????????? Pa ako tako sve znate,kupujte,prodavajte ali nemojte davit ipo forumu.

I ja mislim upravo ovo što si ti napisao jer mi zaista već neko vrijeme nije jasno, zašto tolika prepucavanja ide to dole ili gore, kad je to tema komentari trgovanja i zaista ne razumijem što imaju neki od toga, da nam svaki dan u stotine postova serviraju nešto što će se možda u budučnosti dogoditi jer ipak garancije za njihova predviđanja niko ne daje a tek to bi bilo ono pravo….

[emo_cool]

Ja bi ipak više voljela da se ispucavaš negdje drugdje jer sa ovakvim tvojim ponašanjem a još i nekih drugih forumaša, tema a sa time i forum samo gube…i nemoj mislit da si jedini koji nešto zna jer pišeš toliko poruka na dan jer ima ovdje ljudi, koji imaju nešto pametno za reči ali odustaju, kad vide ovakva bezvezna ispucavanja, koja nikome ne bi bila na čast…kužiš[wink]

Ne kužim opet kakve to ima sa Tehničkom analizom???
Ja sam danas bar stavio neku TA, a ti?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

U srbiji će izgleda da demokrati pobede!Odlična vijest!

DEMOKRATI VODE U SRBIJI I KAKO STVARI STOJE DOBITI CE IZBORE.[thumbsup]

nema sanse, imho

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

od ku ti taj podatak

&

New Report

Close