Na SNHO masovna prebacivanja na 245 kn.[lol]
Ovi nalozi na igh i ingri rastu kao gljive poslije kiše. Svaki težak preko milju kuna.
Na Ingri ih je sad već 36. SA koliko je počeo IGH?
mile1984:
”
Ovi nalozi na igh i ingri rastu kao gljive poslije kiše. Svaki težak preko milju kuna.
”
122 a sad je 160. Sve mi se čini da je to plašljivac.
Tko se to igra na kupnjama IGH i INGR , IGH sada već 163 komada, a INGR 37 komada, po više naloga.
Dokle?
mile1984:
”
”
100
mile1984: ” Ovi nalozi na igh i ingri rastu kao gljive poslije kiše. Svaki težak preko milju kuna. ” Na Ingri ih je sad već 36. SA koliko je počeo IGH?
sa 27 kom
Koje je sirila, a tko drugi, nego ivana!!!!!
[bye]
– i što je tu bilo lošega.
– prati temu na Best bay.
– zar nisam sve točno i predvidjela.
– zar nije crobex ,(ina i ht) išli na najniže razine kada su oni to prodavali.
– sada su se namirili, život ide dalje, oni branitelji koji su prodali, prodali su po najnižim cijenam,
– ovi koji su ostali, reći će im se niste trebali prodavati, da niste prodali imali bi te sada puno više.
– ali napokon i ta priča je završila.
– ja sam tu igru debelo iskoristila, samo ne znam kako će Vam to pomoći.
Pozdrav onima u kešu[bye][bye][bye]
p.s. imam i ja nešto malo keša, što kupiti ???????? Inu , Ht ili nešto treće ???????
plavi:
”
mile1984:
”
”
”
100
Ovome kao da nema kraja, za one koji nemaju uvid na IGH trenutno 167 komada, a na INGR 53 komada.
hrco01:
”
Koje je sirila, a tko drugi, nego ivana!!!!!
[bye]
”
– i što je tu bilo lošega.
– prati temu na Best bay.
– zar nisam sve točno i predvidjela.
– zar nije crobex ,(ina i ht) išli na najniže razine kada su oni to prodavali.
– sada su se namirili, život ide dalje, oni branitelji koji su prodali, prodali su po najnižim cijenam,
– ovi koji su ostali, reći će im se niste trebali prodavati, da niste prodali imali bi te sada puno više.
– ali napokon i ta priča je završila.
– ja sam tu igru debelo iskoristila, samo ne znam kako će Vam to pomoći.
Pozdrav onima u kešu[bye][bye][bye]
p.s. imam i ja nešto malo keša, što kupiti ???????? Inu , Ht ili nešto treće ???????
Na kazem da je bilo lose. Dobro si prema mom misljednju sve to obrazlozila i cak na vrijeme reagirala, ali mislim da nisi trend pogodila. Zapravo, osim za INU I HT, ti si blago receno predvidjala i debeli minus cijelog domaceg trzista za duze razdoblje. Trenutno to nije tako, sto ne znaci da nece biti…uskoro![cool]
hrco01: ” Koje je sirila, a tko drugi, nego ivana!!!!! [bye] ” – i što je tu bilo lošega. – prati temu na Best bay. – zar nisam sve točno i predvidjela. – zar nije crobex ,(ina i ht) išli na najniže razine kada su oni to prodavali. – sada su se namirili, život ide dalje, oni branitelji koji su prodali, prodali su po najnižim cijenam, – ovi koji su ostali, reći će im se niste trebali prodavati, da niste prodali imali bi te sada puno više. – ali napokon i ta priča je završila. – ja sam tu igru debelo iskoristila, samo ne znam kako će Vam to pomoći. Pozdrav onima u kešu[bye][bye][bye] p.s. imam i ja nešto malo keša, što kupiti ???????? Inu , Ht ili nešto treće ???????
nije da pametujem samo vidim da često pišeš bay … ispravka 🙂 pozdrav, inače pišeš dobro, sviđaš mi se, pusa
hrco01: ” Koje je sirila, a tko drugi, nego ivana!!!!! [bye] ” – i što je tu bilo lošega. – prati temu na Best bay. – zar nisam sve točno i predvidjela. – zar nije crobex ,(ina i ht) išli na najniže razine kada su oni to prodavali. – sada su se namirili, život ide dalje, oni branitelji koji su prodali, prodali su po najnižim cijenam, – ovi koji su ostali, reći će im se niste trebali prodavati, da niste prodali imali bi te sada puno više. – ali napokon i ta priča je završila. – ja sam tu igru debelo iskoristila, samo ne znam kako će Vam to pomoći. Pozdrav onima u kešu[bye][bye][bye] p.s. imam i ja nešto malo keša, što kupiti ???????? Inu , Ht ili nešto treće ???????
Po kojoj cijeni udjela su prodali branitelji koji su prodali svoje udjele , molim iznos.